Ya bugün böyle bir hata verdi. Dün çevrim dışı tarama yapmıştım bugün böyle oldu.
Hatta şöyle bir şey dedi. Dışarıdan bir şey yüklemedim kurmadım. Niye böyle oluyor ne yapmam lazım? Virüs yok eminim. Kaspersky ile tarama yaptım temiz çıktı yani bilemiyorum, sistemsel bir hata mıdır? Çünkü en son yaptığım taramayı güncellemeden sonra yaptım.
Ya bugün böyle bir hata verdi. Dün çevrim dışı tarama yapmıştım bugün böyle oldu.
Hatta şöyle bir şey dedi. Dışarıdan bir şey yüklemedim kurmadım. Niye böyle oluyor ne yapmam lazım? Virüs yok eminim. Kaspersky ile tarama yaptım temiz çıktı yani bilemiyorum, sistemsel bir hata mıdır? Çünkü en son yaptığım taramayı güncellemeden sonra yaptım.
Ben Defender'in bugları yüzünden BitDefender önerince laf ediyorlar. Abi adamlar bu antivirüsü iyi yapamadılar yıllardır. Ya acil durumda buga girseydi ne olacaktı. RAT, trojan vakalarında saniyelerle yarışıyorsunuz koruma kapalı ne demek?
Lütfen Bitdefender free kurun o kalsın. En azından acil durumda sizi yarıyolda bırakmaz.
Antivirüs virüsü siler, bizde bu sırada tüm şifreleri yenileriz. Biz başka antivirüs kurana veya defenderi tamir edene kadar kim bilir kaç hesabımız uçurulacak. Şakası yok bu işlerin yani.