EmreTalha Uzman Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Beğeniler 4 7 Ağustos 2025 #1 Aygıtlar kısmında ekran kartı çıkarılabilir olarak görünüyor, bu neden oluyor ve nasıl normale çevirebilirim?
Aygıtlar kısmında ekran kartı çıkarılabilir olarak görünüyor, bu neden oluyor ve nasıl normale çevirebilirim?
1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.620 7 Ağustos 2025 #2 Son güncellemelerden birinin getirdiği bir sorun. Çözümü var mı bilmiyorum, isterseniz eski sürüme dönebilirsiniz Windows Update kısmından.
Son güncellemelerden birinin getirdiği bir sorun. Çözümü var mı bilmiyorum, isterseniz eski sürüme dönebilirsiniz Windows Update kısmından.
KS KS EmreTalha Uzman Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Beğeniler 4 7 Ağustos 2025 #3 14925 dedi: Son güncellemelerden birinin getirdiği bir sorun. Çözümü var mı bilmiyorum, isterseniz eski sürüme dönebilirsiniz Windows Update kısmından. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı ilk kurduğum andan beri var bu durum
14925 dedi: Son güncellemelerden birinin getirdiği bir sorun. Çözümü var mı bilmiyorum, isterseniz eski sürüme dönebilirsiniz Windows Update kısmından. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı ilk kurduğum andan beri var bu durum