Windows format ekranında diskler görünmüyor

oğuz sasi 73

Üstün
Yer
cehennem
İyi sosyaller. Linux Fedora kullanıyordum ancak sıkıldığım için Windows kurmak istedim. Ventoy ile USB'ye yazdırdım, sabahtan beri de bununla uğraşıyorum ama ne yaptıysam format kısmında diskleri göremedim her yolu denedim neredeyse. CSM kapattım Secure Boot'u kapatıp denedim. Olmuyor. AM4 soket.

Not: Ventoy ayarını Secure Boot Support kapalı ve Partition style GPT olarak ayarlamıştım.

ISO'yu tam yazmamış, eksik yazmış olabilir. Tekrar yazma şansın varsa, tekrar yazdır; yoksa telefondan yazdır. Aynısı başıma gelmişti, oradan biliyorum, eksik yazmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam yazmamış, eksik yazmış olabilir. Tekrar yazma şansın varsa tekrar yazdır, yoksa telefondan yazdır. Aynısı başıma gelmişti, oradan biliyorum, eksik yazmıştı.
20 kere denedim hocam. WoeUSB, Ventoy. Hatta araç olmadan bile yazdırdım. Sonuç aynı oldu. Telefondan nasıl yazdıracağım hocam? iPhone kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
20 kere denedim hocam. WoeUSB, Ventoy. Hatta araç olmadan bile yazdırdım. Sonuç aynı oldu. Telefondan nasıl yazdıracağım hocam? iPhone kullanıyorum.

Telefondan eğer bilgisayardan tekrar yazdırma imkanın yoksa kaldıysan öyle ortada diye yazdım yani. Rufus denedin mi?

Rufus'un Linux versiyonu yok ki hocam.
Anladım, siz Linux'tan Windows kuracaksınız.

Şimdi ben de zamanında böyle bir problem yaşadım; USB görmedi ama Windows'un kendi programıyla kurmuştum, eksik veya bozuk kurmuş. Windows tarafında en iyisi Rufus oluyor bu ISO yazdırma işi için.

Telefondan flash bellekte telefon giriş yeri varsa, telefondan da yazdırabilirsin veya bir kablo varsa, dönüştürücü onunla telefona bağlayabilirsen, flash belleği o şekilde de yazdırabilirsin. iPhone tarafında hangi program var bilmiyorum ama Play Store'da mesela DrofuS ISO, EtchDroid gibi programlar var.

İlla ISO'yla alakalı da olmayabilir, yanlış yazılmamış da olabilir ama siz her yolu denedim diyorsunuz; BIOS üzerinden vs. @Ayhan Dönmez belki biliyordur, BIOS'la alakalıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…