Rehber Windows güncellemelerini 2099'a erteleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Learnof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 786
  • Etiketler Etiketler
    windows
Ben düzenlenmiş Windows kullandığım için çoğu hizmet kökten kaldırılmış. Ama bir gün normal bir Windows sürümü kullanmak istersem aklımda bulunsun teşekkürler.
Bir ara AnyDesktop kur, ben sana silim her şeyi. 30 tane falan işlem çalışıyor boşta.

Bir ara AnyDesktop kur, ben sana silim her şeyi. 30 tane falan işlem çalışıyor boşta.
Defender falan hoşuma gitmeyen şeyler olduğu için o sürümü kullanıyorum. Yoksa güvenilirliği pek yok.

Defender falan hoşuma gitmeyen şeyler olduğu için o sürümü kullanıyorum. Yoksa güvenilirliği pek yok.
Defender'ı da silieriz. Program Files'tan ve Program Data'dan Defender'ı siliyorsun, bir daha çalışmıyor zaten. Tabii Core Isolation'u silmeden önce kapatırsak, performansa olumlu etkisi olacaktır.

Tekrardan baslamamasi icin zamanlanmis görevlerdeki windows update ile ilgili gorevler silinerek ya da hosts dosyası ile windowsun güncelleme sunucularına erismesi engellenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…