Windows Hello internet olmadan çalışmıyor

Trencmivront

Uzman
Microsoft365 ne ise Windows Hello o. Sapık gibi her bilgisayarı açışımda kullanmamı istiyor. Kullandım işte ne oldu? İnternetsiz çalışmıyor. Hani uygulama yüzümü taradıktan sonra diğer girişlerimi çevrimdışı yapabilecektim? Hayır bir de tarayamıyor sonra da şifre girişi de yapamıyorum yine internet istiyor. Microsoft bir yerimizde modem ile gezdiğimizi filan sanıyor galiba. Var mı bunun bir çözümünü bilen? İnternette önerdikleri tek çözüm "sayın kullanıcımız, internet bağlantınızı kontrol ediniz" oluyor. Şaka gibi.

Şurada arkadaşlarla iki oyun oynayacağız diye bu rezil işletim sistemini kullanıyoruz. Yoksa yüzüne bakılacak gibi değil gerçekten.

Harbiden de öyle. Geçenlerde Linux Mint kurmuştum, yok böyle optimizasyon. Ama her uygulamayı doğrudan desteklememesi ve bilgisayarın tüm özelliklerini kullanamıyor olmak sıkıntı.
Ayrıca demin Windows Hello internetsiz açıldı. Çok otistik bir sistem gerçekten. Verilerimiz için atmadıkları takla kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…