Windows için Paint 3D uygulamasına yönelik destek sonlandırılıyor!

Başlık yanıltıcı, normal Paint'e bir şey olduğu yok. Kimsenin kullanmadığı Paint 3D'nin desteği kesiliyor sadece.

Konu ilk açıldığında sadece Paint yazıyordu, sonradan 3D eklenip düzeltilmiş.

Fişi çekilen Paint değil, Paint 3D. İkisi arasında da dağlar kadar fark var. SDN şaşırmaz.

Sana da SDN takip edip buraya backlink attığın için ceza vermem lazım ama şununla yetineyim:

Fişi çekilen paint değil, paint 3D. İkisi arasında da dağlar kadar fark var. Sdn şaşırmaz.

Sana da sdn takip edip buraya backlink attığın için ceza vermem lazım ama şununla yetineyim:

Genellikle forumda Webtekno veya SDN linkleri olabilir Techolay'ın bir haberi olsaydı onu atardım.

Ben genel bilgilendirmemi de yaptım:

Keşke sitede paylaşsaymışınız yanlışlık olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle forumda Webtekno veya sdn linkleri olabilir Techolay'ın bir haberi olsaydı onu atardım.

Keşke sitede paylaşsaymışınız yanlışlık olmuş.

Techolay'ın haberi olsa haber açmanıza gerek olmazdı. O haberi okurduk, güvenilir kaynaklar bırakırsanız ve buraya konu açmadan önce biraz araştırma yaparsanız yeter. İyi sosyaller.

Techolay'ın haberi olsa haber açmanıza gerek olmazdı. O haberi okurduk, güvenilir kaynaklar bırakırsanız ve buraya konu açmadan önce biraz araştırma yaparsanız yeter. İyi sosyaller.

Sadece başlıkta hata bulunmakta isterseniz sdn haberine bakarsanız sevinirim başlık sadece yanlış haber içeriği doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…