Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 2 Şubat 2025 #1 Merhaba başlıkta yazdığı gibi 1.2.55 sürümü lazım ve bu sürümü güncellesin istemiyorum nasıl sağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025
Merhaba başlıkta yazdığı gibi 1.2.55 sürümü lazım ve bu sürümü güncellesin istemiyorum nasıl sağlayabilirim?
Çözüm Barış 2 Şubat 2025 Uptodown, Softonic vb. bilinir sitelerden eski sürümlerini bulabilirsiniz. Güncellemeleri kapatmanın bir yolu bulunmuyor diye biliyorum, yanlışım var ise paylaşmaları foruma katkı sağlayabilir.
Uptodown, Softonic vb. bilinir sitelerden eski sürümlerini bulabilirsiniz. Güncellemeleri kapatmanın bir yolu bulunmuyor diye biliyorum, yanlışım var ise paylaşmaları foruma katkı sağlayabilir.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 2 Şubat 2025 #11 Barış dedi: Silip kurmanız daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Bana seçenek verdiği için silip kurmadan yaptım ama çalıştı teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için. Artı 0 Eksi
Barış dedi: Silip kurmanız daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Bana seçenek verdiği için silip kurmadan yaptım ama çalıştı teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için.