Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.468 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.957 22 Aralık 2024 #1 Emülatör istemiyorum. Gerçek telefon işlevi gören bir uygulama arıyorum.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 22 Aralık 2024 #2 Learnof dedi: Emülatör istemiyorum. Gerçek telefon işlevi gören bir uygulama arıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl olabilir ki? Önce bir donanım olması lazım. Artı 0 Eksi
Learnof dedi: Emülatör istemiyorum. Gerçek telefon işlevi gören bir uygulama arıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl olabilir ki? Önce bir donanım olması lazım.
KS KS Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.468 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.957 22 Aralık 2024 #3 Saruman Paşa dedi: Nasıl olabilir ki? Önce bir donanım olması lazım. Genişletmek için tıkla... Seneler önce bir site görmüştüm. Telefon kullanmamıza izin veriyordu sadece 5 dakika süresi vardı ama siteyi bulamadım. Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: Nasıl olabilir ki? Önce bir donanım olması lazım. Genişletmek için tıkla... Seneler önce bir site görmüştüm. Telefon kullanmamıza izin veriyordu sadece 5 dakika süresi vardı ama siteyi bulamadım.
1 14356 Uzman Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 920 23 Aralık 2024 #4 Sanırım Waydroid emülatör değildi, ama sadece Linux için Windows alternatifi var mı, bilmiyorum. Windows Subsystem for Linux ile belki yapılabilir. Artı 0 Eksi
Sanırım Waydroid emülatör değildi, ama sadece Linux için Windows alternatifi var mı, bilmiyorum. Windows Subsystem for Linux ile belki yapılabilir.
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 23 Aralık 2024 #5 Windows üzerinde Android çekirdeğini ve Aarch64 mimarisini yerel olarak çalıştıran program bulmanızda bol şans, bulursanız bana da haber verin. Şaka bir yana öyle bir uygulama yok, tamamı emulasyondan geçmek zorunda. Learnof dedi: Seneler önce bir site görmüştüm. Telefon kullanmamıza izin veriyordu sadece 5 dakika süresi vardı ama siteyi bulamadım. Genişletmek için tıkla... O bulut hizmeti oluyor program değil. Artı 0 Eksi
Windows üzerinde Android çekirdeğini ve Aarch64 mimarisini yerel olarak çalıştıran program bulmanızda bol şans, bulursanız bana da haber verin. Şaka bir yana öyle bir uygulama yok, tamamı emulasyondan geçmek zorunda. Learnof dedi: Seneler önce bir site görmüştüm. Telefon kullanmamıza izin veriyordu sadece 5 dakika süresi vardı ama siteyi bulamadım. Genişletmek için tıkla... O bulut hizmeti oluyor program değil.
Emir Bozat Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 551 Çözümler 6 Beğeniler 406 Yer Yalova/Merkez 23 Aralık 2024 #6 Learnof dedi: Seneler önce bir site görmüştüm. Telefon kullanmamıza izin veriyordu sadece 5 dakika süresi vardı ama siteyi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Appetize.io olabilir mi? Genymotion veya? Artı 0 Eksi
Learnof dedi: Seneler önce bir site görmüştüm. Telefon kullanmamıza izin veriyordu sadece 5 dakika süresi vardı ama siteyi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Appetize.io olabilir mi? Genymotion veya?