W WrOwLed Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 328 Beğeniler 31 30 Eylül 2025 #1 Birkaç kere ISO dosyası indirmeye çalışınca bu hatayı verdi ve aynı IP'den indiremiyorum artık Custom ROM ISO'sunu. Ancak başka telefon IP'sinden indirebiliyorum. Ne yapabilirim?
Birkaç kere ISO dosyası indirmeye çalışınca bu hatayı verdi ve aynı IP'den indiremiyorum artık Custom ROM ISO'sunu. Ancak başka telefon IP'sinden indirebiliyorum. Ne yapabilirim?
Th3RealKayseriLee 61 Üstün Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.724 Çözümler 10 Beğeniler 1.241 30 Eylül 2025 #2 Modemi aç kapa yapmayı denediniz mi? Bir de üstüne gizli sekmeden indirmeyi deneyin(Bu dediğimi yapın arkasına onu yapın)
Modemi aç kapa yapmayı denediniz mi? Bir de üstüne gizli sekmeden indirmeyi deneyin(Bu dediğimi yapın arkasına onu yapın)
2 26225 Becerikli Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 314 Çözümler 3 Beğeniler 300 30 Eylül 2025 #3 @Th3RealKayseriLee'nin dediği gibi modemi aç kapa yap ayrıca tarayıcından da Microsoft'un sitesine ait tüm çerezleri sil.
@Th3RealKayseriLee'nin dediği gibi modemi aç kapa yap ayrıca tarayıcından da Microsoft'un sitesine ait tüm çerezleri sil.
KS KS W WrOwLed Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 328 Beğeniler 31 30 Eylül 2025 #4 Th3RealKayseriLee dedi: Modemi aç kapa yapmayı denediniz mi? Bir de üstüne gizli sekmeden indirmeyi deneyin(Bu dediğimi yapın arkasına onu yapın) Genişletmek için tıkla... 26225 dedi: @Th3RealKayseriLee'nin dediği gibi modemi aç kapa yap ayrıca tarayıcından da Microsoft'un sitesine ait tüm çerezleri sil. Genişletmek için tıkla... Format atıp m2 yi disk part magic ile silip full erase yapıp yükledim modemi kitlediler herhalde. Modemi şimdi aç kapa yapacağım. Fakat sıkıntılar var . İsoyu kurup hesaba girince hatalarla karşılaşıyorum. WrOwLed dedi: Format atıp m2 yi disk part magic ile silip full erase yapıp yükledim modemi kitlediler herhalde. Modemi şimdi aç kapa yapacağım. Fakat sıkıntılar var . İsoyu kurup hesaba girince hatalarla karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ama kuruyor sıkıntı yok . Stabil kurmuyor fakat. İp ban yemiş olabilir miyim ? Modeme reset attım sorun aynı. Son düzenleme: 30 Eylül 2025
Th3RealKayseriLee dedi: Modemi aç kapa yapmayı denediniz mi? Bir de üstüne gizli sekmeden indirmeyi deneyin(Bu dediğimi yapın arkasına onu yapın) Genişletmek için tıkla... 26225 dedi: @Th3RealKayseriLee'nin dediği gibi modemi aç kapa yap ayrıca tarayıcından da Microsoft'un sitesine ait tüm çerezleri sil. Genişletmek için tıkla... Format atıp m2 yi disk part magic ile silip full erase yapıp yükledim modemi kitlediler herhalde. Modemi şimdi aç kapa yapacağım. Fakat sıkıntılar var . İsoyu kurup hesaba girince hatalarla karşılaşıyorum. WrOwLed dedi: Format atıp m2 yi disk part magic ile silip full erase yapıp yükledim modemi kitlediler herhalde. Modemi şimdi aç kapa yapacağım. Fakat sıkıntılar var . İsoyu kurup hesaba girince hatalarla karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ama kuruyor sıkıntı yok . Stabil kurmuyor fakat. İp ban yemiş olabilir miyim ? Modeme reset attım sorun aynı.
G Great Eagle Yetkin Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 277 Çözümler 1 Beğeniler 100 30 Eylül 2025 #5 Bu problem bende de vardı 1 hafta sonra geçti. Telefonuma indirip bilgisayara aktarmıştım iso dosyasını.
Bu problem bende de vardı 1 hafta sonra geçti. Telefonuma indirip bilgisayara aktarmıştım iso dosyasını.
KS KS W WrOwLed Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 328 Beğeniler 31 1 Ekim 2025 #6 Great Eagle dedi: Bu problem bende de vardı 1 hafta sonra geçti. Telefonuma indirip bilgisayara aktarmıştım iso dosyasını. Genişletmek için tıkla... Hata geçti mi yani ?
Great Eagle dedi: Bu problem bende de vardı 1 hafta sonra geçti. Telefonuma indirip bilgisayara aktarmıştım iso dosyasını. Genişletmek için tıkla... Hata geçti mi yani ?
G Great Eagle Yetkin Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 277 Çözümler 1 Beğeniler 100 1 Ekim 2025 #7 WrOwLed dedi: Hata geçti mi yani ? Genişletmek için tıkla... Evet.