Windows kurulu USB belleğe dosya yüklenirse kurulum dosyaları bozulur mu?

5715

Yetkin
32 GB USB flash belleğim var. İçinde Windows 10 Pro yüklü, o da 22 GB alan kaplıyor 10 GB boş alan var. Bu alana başka bir dosya belge veya program kurarak doldurursam Windows kurulum dosyaları bozulur mu?

32 GB USB flash belleğim var. İçinde Windows 10 Pro yüklü, o da 22 GB alan kaplıyor 10 GB boş alan var. Bu alana başka bir dosya belge veya program kurarak doldurursam Windows kurulum dosyaları bozulur mu?

Ayrı bir klasör aç 123123 diye oraya at sıkıntı olmaz. Bende 10'un yanında crack dosyaları da duruyor.

Sistem dosyalarını silmediğin ve kurduğun programları o diskin Program Files'ine kurmadığın sürece problem yaşamazsın.

Benim PC'nin driverları aynı USB'nin içinde, ayrı bir klasör olarak atıyorum bir sorunla karşılaşmadım.

Kurulum dosyalarının yerini değiştirmediğin sürece bir şey olmaz. Ana klasöre dosyalarım diye bir klasör açıp onun içine atarsan hem kurulum flashı çalışır hem de içerisindeki dosyaları depolarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…