arda24142

Becerikli
Şimdi kafamda soru kaldı. İlk anakartın sitesinde driverlar işte NVIDIA sürücüsü kursak daha mantıklı olmaz mı? Windows güncelleştirmesini bundan sonra yapmamız daha mantıklı olmaz mı? Çünkü Windows eski bir NVIDIA sürücüsü indiriyor, biz ilk NVIDIA driverini indirirsek Windows indirmez eskisini ve daha sorunsuz çalışmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer USB varsa formattan önce tüm driver'ları internetsiz şekilde kurmak en sağlıklısı ama bununla uğraşmak istemiyorum diyenler olabilir bunun için öncelikle Windows Update yapılmalı daha sonra sürücüler kurulmalı. USB ile yapmakla-yapmamak arasında nerdeyse hiçbir fark yok.

Eğer USB varsa formattan önce tüm driver'ları internetsiz şekilde kurmak en sağlıklısı ama bununla uğraşmak istemiyorum diyenler olabilir bunun için öncelikle Windows Update yapılmalı daha sonra sürücüler kurulmalı. USB ile yapmakla-yapmamak arasında neredeyse hiçbir fark yok.

Var var ondan dolayı sormak istedim internetsiz niye hocam Windows 11 kurulumda istemez mi ama internet driveri seçmeyi.

Microsoft hesabı ve OneDrive için internet bağlantısı istiyor ama onu da bypass ederek internet olmadan masaüstüne geçebilirsiniz.