Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 16 Beğeniler 1.260 Yer İstanbul 20 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Bilgisayarımda iki adet disk var biri HDD diğeri ise Windows'u kuracağım SSD. Techolay videosundan izleyerek yapıyorum ve bu bölümde sadece SSD'ye Windows 10 mu kuruyor? HDD'deki verilerimi kaybeder miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2024
Merhaba. Bilgisayarımda iki adet disk var biri HDD diğeri ise Windows'u kuracağım SSD. Techolay videosundan izleyerek yapıyorum ve bu bölümde sadece SSD'ye Windows 10 mu kuruyor? HDD'deki verilerimi kaybeder miyim?
Çözüm Kedicik 20 Ağustos 2024 Sadece SSD'yi biçimlendirin. HDD'deki verileri kaybetmek için diğer sürücüyü de biçimlendirmeniz gerekiyor.
Sadece SSD'yi biçimlendirin. HDD'deki verileri kaybetmek için diğer sürücüyü de biçimlendirmeniz gerekiyor.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 20 Ağustos 2024 #2 Sadece SSD'yi biçimlendirin. HDD'deki verileri kaybetmek için diğer sürücüyü de biçimlendirmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Sadece SSD'yi biçimlendirin. HDD'deki verileri kaybetmek için diğer sürücüyü de biçimlendirmeniz gerekiyor.
KS KS Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 16 Beğeniler 1.260 Yer İstanbul 20 Ağustos 2024 #3 Kedicik dedi: Sadece SSD'yi biçimlendirin. HDD'deki verileri kaybetmek için diğer sürücüyü de biçimlendirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kurulumda sadece SSD'yi seçip HDD'yi ellemiyorum. Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Sadece SSD'yi biçimlendirin. HDD'deki verileri kaybetmek için diğer sürücüyü de biçimlendirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kurulumda sadece SSD'yi seçip HDD'yi ellemiyorum.