Samba

Çalışkan
İyi akşamlar. Laptop'a USB ile Windows 11 kurmaya çalışırken aşağıdaki hataları aldım. USB çıkarıp "Evet"e basınca bu seferde "no boot device" hatası alıyorum. USB'de sıkıntı olmadığına eminim çünkü daha yeni masaüstüne yeni Windows kurdum aynı USB üzerinden.

IMG_20251227_011505_522.webp

IMG_20251227_011617_732.webp

IMG_20251227_011637_277.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklü bir Windows/işletim sistemi olmadığı için boot edemiyor ve bu ekranda (no bootable device) kalıyorsunuz.

Format ekranının en başında "bu bilgisayarı yükselt" seçeneğine basarsanız ilk görseldeki hatayı alırsınız. Çünkü bir Windows/işletim sistemi yüklü olmadığı için yükseltmede yapamaz ve hata verir.

Aslında ikinci resimdeki "hayır" seçip temiz kurulum ile devam edebilirdiniz.

Yüklü bir Windows/işletim sistemi olmadığı için boot edemiyor ve bu ekranda (no bootable device) kalıyorsunuz.

Format ekranının en başında "bu bilgisayarı yükselt" seçeneğine basarsanız ilk görseldeki hatayı alırsınız. Çünkü bir Windows/işletim sistemi yüklü olmadığı için yükseltmede yapamaz ve hata verir.

Aslında ikinci resimdeki "hayır" seçip temiz kurulum ile devam edebilirdiniz.
Onu da yaptım zaten sonuç aynı. Kurulumu yaparken tekrar aynı hatayı veriyor. Zaten öyle olmasa konuyu açmazdım.

Tpm, secure boot, işlemci ve Windows 11 sürümü ile alakalı olabilir diye düşünüyorum ya bi daha denerseniz geçen senenin Windows 11 sürümlerinden birini deneyin derim.
Windows 10 kurduktan sonra yardımcı asistanı ile windows 11'i kurdum sıkıntı yok. Teşekkürler ilgilendiğiniz için