Rehber Windows Mağaza uygulamaları tarayıcıdan nasıl indirilir?

Windows Mağaza uygulamalarını indirmek için Microsoft Store kullanmak zorunda değilsiniz. Uygulamaları tarayıcıdan da indirebilmeniz için bir proje mevcut: Online link generator for Microsoft Store.

Adım adım bir Windows Mağaza uygulaması (msixbundle) tarayıcıdan nasıl indirilir?​

• İlk olarak örne uygulamamızın mağaza kodu gerekli. Ben bunun için Google araması yapıyorum ve karşıma bu link çıkıyor: https://apps.microsoft.com/detail/9mz95kl8mr0lhttps://apps.microsoft.com/detail/9mz95kl8mr0l?hl=en-US&gl=US
  • Linkin sonunda yer alan kod, uygulamanın mağaza kodu: 9mz95kl8mr0l
  • Şimdi bu kodu alıyorum ve store.rg-adguard.net sitesini ziyaret ediyorum.
    • Soldan ProductId seçiyorum
    • Arama kutusuna 9mz95kl8mr0l yazıyorum
    • Ve indirmek istediğim sürüm hangi kanalda ise sağdan o kanalı seçiyorum
      • Mesela Ekran Alıntısı Aracı'nın Canary ve Dev Kanalı'na verilen sürümü için listeden Fast seçiyorum.
    • En sağdaki onay butonuna basıyorum ve arama başlıyor:

• Çıkan sonuçlardan indireceğim sürümü arıyorum ve sonunda msixbundle olana sağ tıklayıp Bağlantıyı farklı kaydet veya IDM yüklü ise IDM ile indir diyorum.

• İnen dosyayı çalıştırıyorum ve kurulumu gerçekleştiriyorum.
    • Artık Canary veya Dev kanalında olmamama rağmen son sürüme sahibim:

Eline sağlık Recep hocam, bende Windows subsystem for Android kurulum kısmında cihazınız uyumlu değil hatası veriyor ama sıkıntı değil.

Eline sağlık Recep hocam, bende Windows subsystem for Android kurulum kısmında cihazınız uyumlu değil hatası veriyor ama sıkıntı değil.
Güncel bir yapı kullanman gerekiyor. Mesela bende 24H2 var ve sorunsuz kuruldu.

Bu uygulamaları indirirken sorun yaşıyorum son zamanlarda hangi Windows hizmetlerini kapatmam sebebiyle olmuştur?

Arm64 32 bit 64 bit olmak üzere farklı şekillerde var doğru olanı indirmek lazım.
Farklı şekillerde indirdim yine aynı hatayı veriyor nedense.

Güncel bir yapı kullanman gerekiyor. Mesela bende 24H2 var ve sorunsuz kuruldu.
Bende de 24H2 var hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…