Detaylar
Kim cevapladı?Albümler her ne kadar Müzikler klasöründe bulunsa da; şarkı kütüphanem de silinir mi ki?O uygulamanın artık düzenli güncellenen ve W11 ile uyumlu çalışan sürümünün olup olmadığına bakacaktım ki Legacy sürümü çıkmış. Silip yeniden yüklesene belki düzelir?
Onun garantisini veremem, mutlaka yedeklerini al.Albümler her ne kadar Müzikler klasöründe bulunsa da; şarkı kütüphanem de silinir mi ki?
Bir bakayım; aklıma yatarsa Legacy'ye geçerim. Zira, şarkı bittikten sonra, sürekli aynı şarkıya tekrar tekrar tıklamaktan gına geldi. Teşekkür ederim...
Şimdi denedim ama Legacy eklentisi hâlihazırda yüklüymüş. Yani şu an kullandığım sürüm oymuş zaten. Neyse, hamallık yapacağız mecburen...
Son düzenleme:
Ya da bir çılgınlık yapıp günümüze ışınlanabilirsin.Şimdi denedim ama Legacy eklentisi hâlihazırda yüklüymüş. Yani şu an kullandığım sürüm oymuş zaten. Neyse, hamallık yapacağız mecburen...
Hâlâ fiziki olarak albüm CD'leri alıyorum ve kütüphanemi öyle genişletiyorum hocam. Last.fm için WMP kullanmak gerekiyor.Ya da bir çılgınlık yapıp günümüze ışınlanabilirsin.![]()