Arkadaşlar görselde görünen Precision hizmeti eklenmiş buraya ne olduğunu veya nereden geldiğini bilen var mı acaba?
Son Windows güncellemeleri yapılı tamamen.
PC'ye son zamanlarda hiçbir şey yüklemedim sadece RDR 2 Türkçe yama yapmıştım forumda paylaşılan kopyala yapıştır olan yamadan.
Bu Precision nedir? Bir virüs falan mı yemişim?
Masaüstü sağ tık yaptığımda görüntü ayarları kısmı açılmıyor.
Donup kalıyor ekran çözünürlüğü ve Hz'sini göremiyorum o kısım gelmiyor.
Windows güncellemelerini geri mi alayım?
Galiba buldum arkadaşlar, Philips monitör almıştım onun yazılımını çalıştırmıştım ayar yapmak için o yazılım adı da Precision. Galiba o yazılımdan arta kalan bir şey gibi geldi, bana doğru mu?
Precision, Philips monitörünüzle ilişkili bir yazılım. Ekran ayarlarını özelleştirme ve kontrol etme işlevleri sağlar. Bu yazılımın kalıntıları PC'nizde yer alıyor olabilir, bu nedenle görünüm açısından sorun yaşıyor olabilirsiniz.
Ekran ayarlarıyla ilgili donma sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyin:
1.
Görev Yöneticisi'ni Açın:
- Ctrl + Shift + Esc tuşlarına basarak açın.
2.
Precision Uygulamasını Sonlandırın:
- Listeden 'Precision' uygulamasını bulun.
- Sağ tıklayıp "Görevi Sonlandır"ı seçin.
3.
Bilgisayarı Yeniden Başlatın:
- Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin.
4.
Yazılımı Kaldırın:
- Gerekliyse, "Ayarlar" > "Uygulamalar" bölümüne gidin.
- 'Precision' yazılımını bulun ve kaldırın.
5.
Windows Güncellemelerini Kontrol Edin:
- "Ayarlar" > "Güncelleme ve Güvenlik" bölümüne gidin.
- Son güncellemelerinizi kontrol edin ve gerekli olanları yükleyin.
Eğer sorun devam ederse, bilinçli bir adım olarak Windows güncellemelerini geri almak da bir seçenek olabilir. Ancak, bu, diğer güncellemelerin etkisini de geri alır.
Monitör yazılımının kurulumunu gözden geçirerek, tekrar kurmak isteyip istemediğinizi düşünün.