Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet12421

Becerikli
Arkadaşlar merhaba uzun süredir bilgisayar özelliklerine bakmamıştım şimdi bakınca fark ettim Windows XP Professional k yazmakta, bu ne anlama geliyor?

Son düzenleme:
Çözüm
N ve KN versiyonları arasındaki farkla ilgili sorunuza yanıt vermeye çalışacağım.

Windows'un N sürümleri Avrupa'da mevcuttur ve medya ile alakalı bazı özellikleri eksiktir.

Windows 10 N sürümünde; Media Player, Groove Müzik, Movies & TV, ses kaydedici ve Skype bulunmamaktadır.

Windows'un KN sürümleri ise Kore'de mevcuttur. Windows KN sürümleri oluşturulurken Windows Media Player ve bununla ilgili multimedya özellikleri kaldırılmaktadır.

Kaynak: Redirecting

Bu kaynak biraz ilgisiz olsa bile burada bir Microsoft çalışanı demiş yani benim dediğim gibi Kore sürümünün akıcı olma sebebi uygulamaların azaltılmış olması.
Arkadaşlar merhaba uzun süredir bilgisayar özelliklerine bakmamıştım şimdi bakınca fark ettim Windows Windows Professional k yazmakta, bu ne anlama geliyor?

Kore sürümü.

Arkadaşlar merhaba uzun süredir bilgisayar özelliklerine bakmamıştım şimdi bakınca fark ettim Windows Windows Professional k yazmakta, bu ne anlama geliyor?

Hâlâ XP nasıl kullanıyorsun? Eski mi PC.

N ve KN versiyonları arasındaki farkla ilgili sorunuza yanıt vermeye çalışacağım.

Windows'un N sürümleri Avrupa'da mevcuttur ve medya ile alakalı bazı özellikleri eksiktir.

Windows 10 N sürümünde; Media Player, Groove Müzik, Movies & TV, ses kaydedici ve Skype bulunmamaktadır.

Windows'un KN sürümleri ise Kore'de mevcuttur. Windows KN sürümleri oluşturulurken Windows Media Player ve bununla ilgili multimedya özellikleri kaldırılmaktadır.

Kaynak: Redirecting

Bu kaynak biraz ilgisiz olsa bile burada bir Microsoft çalışanı demiş yani benim dediğim gibi Kore sürümünün akıcı olma sebebi uygulamaların azaltılmış olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kore sürümü mü? Entreresan bilgisayarda Media Player yok ve diğer Windows isolarına kıyasla daha akıcı nedenini anlayabilmiş değilim sistem İngilizce.

Evet eski PC 2025'te 24 yaşına girecek.

VLC medya gibi üçüncü parti yazılımları kullanabilirsiniz ya da Windows feature pack indirebilirsiniz hocam.

Son düzenleyen: Moderatör: