DeadlyMania7 52 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.036 Çözümler 35 Beğeniler 6.366 Yer Cehennemin dibi 26 Mayıs 2026 #1 O&O AppBuster denedim ama bir yerde takılıyor, asla geçmiyor. 3 farklı debloat aracı çalıştırdım, hiçbiri de silmemiş. Bu Microsoft'un kurduğu dandik uygulamaları nasıl kaldırırım?
O&O AppBuster denedim ama bir yerde takılıyor, asla geçmiyor. 3 farklı debloat aracı çalıştırdım, hiçbiri de silmemiş. Bu Microsoft'un kurduğu dandik uygulamaları nasıl kaldırırım?
THE KEROXEA Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.730 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.829 Yer Rockport City 26 Mayıs 2026 #2 İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. Kaldırmak istediklerinın kod adını bul. Get-AppxPackage | Name, PackageFullName Sonra kod adlarını kullanarak temizle. Get-AppxPackage *uygulama_adı* | Remove-AppxPackage -AllUsers
İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. Kaldırmak istediklerinın kod adını bul. Get-AppxPackage | Name, PackageFullName Sonra kod adlarını kullanarak temizle. Get-AppxPackage *uygulama_adı* | Remove-AppxPackage -AllUsers
Heisenberg 9 Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 537 Çözümler 2 Beğeniler 259 26 Mayıs 2026 #3 Ben hep Revo kullanıyorum.
KS KS DeadlyMania7 52 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.036 Çözümler 35 Beğeniler 6.366 Yer Cehennemin dibi 26 Mayıs 2026 #4 Heisenberg dedi: Ben hep Revo kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tek tek kaldırmak uzun sürüyor. Appbuster ın takıldığı kısımlarda o da takılıyor. THE KEROXEA dedi: İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. Kaldırmak istediklerinın kod adını bul. Get-AppxPackage | Name, PackageFullName Sonra kod adlarını kullanarak temizle. Get-AppxPackage *uygulama_adı* | Remove-AppxPackage -AllUsers Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeceğim.
Heisenberg dedi: Ben hep Revo kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tek tek kaldırmak uzun sürüyor. Appbuster ın takıldığı kısımlarda o da takılıyor. THE KEROXEA dedi: İlk önce PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. Kaldırmak istediklerinın kod adını bul. Get-AppxPackage | Name, PackageFullName Sonra kod adlarını kullanarak temizle. Get-AppxPackage *uygulama_adı* | Remove-AppxPackage -AllUsers Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeceğim.
Heisenberg 9 Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 537 Çözümler 2 Beğeniler 259 27 Mayıs 2026 #5 DeadlyMania7 dedi: Tek tek kaldırmak uzun sürüyor. Appbuster ın takıldığı kısımlarda o da takılıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç tane program var ki hocam? Topluca kaldırma seçeneği de var üstelik. Taş çatlasın 15 dakikanızı alır diye düşünüyorum.
DeadlyMania7 dedi: Tek tek kaldırmak uzun sürüyor. Appbuster ın takıldığı kısımlarda o da takılıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç tane program var ki hocam? Topluca kaldırma seçeneği de var üstelik. Taş çatlasın 15 dakikanızı alır diye düşünüyorum.
KS KS DeadlyMania7 52 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.036 Çözümler 35 Beğeniler 6.366 Yer Cehennemin dibi 27 Mayıs 2026 #6 Heisenberg dedi: Kaç tane program var ki hocam? Topluca kaldırma seçeneği de var üstelik. Taş çatlasın 15 dakikanızı alır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 16 taneydi en son. Toplu kaldırmayı bulamadım tek tek seçiliyordu.
Heisenberg dedi: Kaç tane program var ki hocam? Topluca kaldırma seçeneği de var üstelik. Taş çatlasın 15 dakikanızı alır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 16 taneydi en son. Toplu kaldırmayı bulamadım tek tek seçiliyordu.