Windows Search dizin oluşturma belası

FearcaN

Uzman
Bilgisayar'a Football Manager için yüz yaması vs indirdim belgelerime attım. Yaklaşık 15 16 GB boyutunda dizin oluşturma çalışıp RAM ve CPU'mu kullanmaya başladı. Gece 1 gibi bıraktım bitirsin diye sabah 9’da kalktım hala devam ediyor akşam saatlerine bitti PC'yi yeniden başlattım geri açıldı. PC'yi kullanmamda bir sorun yaratmıyor yavaşlama donma vs yok ama fan seslerinden başım ağrıdı artık. Bazı forumlarda kapatın diyorlar bazıları kapatmayın, aramaları yapamazsın beni bu beladan kurtarın kapatmak istemiyorum. M.2 SSD kullanıyorum önceki kullandığım PC'lerde hiç böyle bir şey yaşamıyordum. 5 saatte bu kadar oluşturdu. CPU %30'lara kadar RAM kullanımı zaman zaman 3 4 GB'lara kadar çıkıyor geri düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarları kontrol edin. Attığım görseldeki gibi olmayan dosyaları kaldırın ve klasik ayarı seçin.

Sonra bağlantıdaki yazılım ile kapatın. Kapatma büyük ihtimalle sıfırlayacaktır. Sonra istiyorsanız tekrar açın. Bu ayar konusunda emin değilim, genelde SSD için kapatılması gereken ayar olarak belirtiyorlar. Bu tarz uygulamalarda bile kapatma ayarı sunuyorlar. Ben bazı dosyara ulaşmak istediğimden açık tutuyorum.

Klasikte dosyalarda aynı yazılımla kapatıp geri açınca tekrar baştan başlar mı dizin oluşturmaya? Eğer tekrar başlarsa arayacağım dosyayı aradıktan sonra kapatınca bir sorun yaratmaz değil mi PC'ye.

Yazılım ile kapatın, sonra sistemi yeniden başlatın. Arama kutusuna tıklayıp dizin oluşturmayı açın. Daha sağlıklı olacaktır. Evet, tarama yapacaktır. Son dediğinizi anlamadım ama.

Yazılım ile kapatın, sonra sistemi yeniden başlatın. Arama kutusuna tıklayıp dizin oluşturmayı açın. Daha sağlıklı olacaktır. Evet, tarama yapacaktır. Son dediğinizi anlamadım ama.

Kapalı kalsa herhangi bir sistem hatasına sebep olmaz değil mi?

Kapalı kalsa herhangi bir sistem hatasına sebep olmaz değil mi?
Sanmıyorum, sadece arama kutusunda dosya vb. arıyorsanız sonuçlar geç gözükebilir veya çıkmayabilir. Zaten bir sorun yaşarsanız da açması çok basit.

Sanmıyorum, sadece arama kutusunda dosya vb. arıyorsanız sonuçlar geç gözükebilir veya çıkmayabilir. Zaten bir sorun yaşarsanız da açması çok basit.

Teşekkür ederim yardımınız için.

Şu anda aynı sorunu yaşıyorum. İşlemcim her 15 saniyede bir 70 dereceye çıkıyor ısınıyor. Beklemeli miyim? Düzelir mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…