Burkii Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 580 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 813 Yer İzmir 11 Mart 2024 #1 İyi Sosyaller. Normal şartlarda sisteme Spotube ile Syncthing kuracakken SmartScreen bu uyarılardan gönderdi ilk başta. VirusTotal'den de taradım ama false gibi geldi sonuçları bana. Sizce nasıl sonuçları? Ayrıca bu tarz sorunları yaşıyor musunuz genel olarak? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
İyi Sosyaller. Normal şartlarda sisteme Spotube ile Syncthing kuracakken SmartScreen bu uyarılardan gönderdi ilk başta. VirusTotal'den de taradım ama false gibi geldi sonuçları bana. Sizce nasıl sonuçları? Ayrıca bu tarz sorunları yaşıyor musunuz genel olarak? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Çözüm 35gvm78 11 Mart 2024 SmartScreen Microsoft'un para kazanma politikasından ibaret. O uyarının çıkmaması için geliştiricinin 200$ ödeyip yazılımı lisanslaması lazım.
SmartScreen Microsoft'un para kazanma politikasından ibaret. O uyarının çıkmaması için geliştiricinin 200$ ödeyip yazılımı lisanslaması lazım.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.344 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 11 Mart 2024 #2 Burkii dedi: İyi Sosyaller. Normal şartlarda sisteme Spotube ile Syncthing kuracakken SmartScreen bu uyarılardan gönderdi ilk başta. Eki Görüntüle 25667 Eki Görüntüle 25668 VirusTotal'den de taradım ama false gibi geldi sonuçları bana. Sizce nasıl sonuçları? Ayrıca bu tarz sorunları yaşıyor musunuz genel olarak? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Program imzalı değil diye böyle yapıyor. Ve VirusTotal'a göre güvenilir. Sanırım. Sorumluluk almam bir şey olursa. Artı 0 Eksi
Burkii dedi: İyi Sosyaller. Normal şartlarda sisteme Spotube ile Syncthing kuracakken SmartScreen bu uyarılardan gönderdi ilk başta. Eki Görüntüle 25667 Eki Görüntüle 25668 VirusTotal'den de taradım ama false gibi geldi sonuçları bana. Sizce nasıl sonuçları? Ayrıca bu tarz sorunları yaşıyor musunuz genel olarak? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Program imzalı değil diye böyle yapıyor. Ve VirusTotal'a göre güvenilir. Sanırım. Sorumluluk almam bir şey olursa.
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 11 Mart 2024 #3 SmartScreen Microsoft'un para kazanma politikasından ibaret. O uyarının çıkmaması için geliştiricinin 200$ ödeyip yazılımı lisanslaması lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
SmartScreen Microsoft'un para kazanma politikasından ibaret. O uyarının çıkmaması için geliştiricinin 200$ ödeyip yazılımı lisanslaması lazım.