Windows ve Android için Kaspersky mi BitDefender mi?

Sizin tercihiniz hangisi olurdu?

• Bitdefender

Oy: 2 28,6%
  • Kaspersky

Oy: 5 71,4%

• Oy verenlerin toplamı
    7

Alucardll

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, hem Windows bilgisayarım hem de Android telefonum için antivirüs satın almayı düşünüyorum. Kaspersky ile BitDefender arasında kaldım. İkisi de güvenlik ve performans açısından iyi görünüyor ama hangisini almak daha mantıklı olur sizce?
Kullananların deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaşırsanız sevinirim.

Telefonda ciddi yavaşlatma yapıyor, antivirüs belirti olmadığı sürece önermiyorum. Bilgisayarda Kaspersky iyidir. Hem ucuz, hem de daha hafif. 1 cihaz için Kaspersky Plus yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilinçli bir tüketici isen bana kalırsa bir antivirüs programına ihtiyacın yok. İndireceğin uygulamaları resmî depolardan indirdiğin sürece bir sorun yaşamazsın. @Uyuyan Sincap arkadaşın bahsettiği gibi mobil tarafta çok yavaşlatırsın cihazını.

Bilgisayarda ben ücretsiz Bitdefender kullanıyorum. Windows Defender bayağı kötü de para verilecekse Kaspersky'a verilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@26847, F-Secure tarama aracı olarak kullanılabilir. Ancak pro-aktif korumada tercih edilesi değil.

Konu sahibinin sorusuna gelecek olursam: BitDefender güçlü ama biraz fazla kaynak kullanıyor. Sistemi yavaşlatabilir. Kaspersky daha hafif, daha optimize bir antivirüstür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…