Ben, bu konu başlığına istinaden yazdım. Bütün sistem bilgileriniz ile bir konu açmanız daha iyi olacaktır. Öyle bir konu zaten açtıysanız da, yaşadığınız son sorun ile ilgili bir konu açabilirsiniz.O kadar basit anlatıyorsunuz ki aslında bence bu kadar basit değil 2 gündür uğraşıyorum. macOS Sequoia'yi indirdim BIOS ayarlarımı yaptım, harici diske imajı yazdırdım EFI'lerden Ryzen 7 5800X kullandığım için 'Ryzen 8 çekirdek' dosyasındaki EFI dosyasını yazdırdığım harici diskteki dosyalarla değiştirdim daha sonra BIOS'ta boot ettim daha sonra gelen siyah ekranda recovery kısmına tıklayıp bir süre bekledim fakat hiçbir şey olmadı bende PC'nin reset tuşuna bastım. Eğer yapabilirseniz buyrun anydask paylaşayım beraber yapalım ayarları gerekirse teknik destek ücretide sağlarım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 25
Kimse de atmamış...
Herkese selamlar. Bu yazımızda sizlerle beraber OpenCore önyükleyici aracılığı ile Dual Boot Hackintosh yapacağız. Öncelikle başlamadan önce teyit etmemiz gerekenler:
- Donanımınız Hackintosh uyumlu mu?
- Donanımınız için en verimli Hackintosh sürümü hangisidir?
- 16/32GB bir USB bellek
Kod:
### Honor MagicBook X15 ###
Intel® Core™ i5-10210U
Intel CoffeeLake-H GT2 [UHD Graphics 630]
Micron...
O kadar basit anlatıyorsunuz ki aslında bence bu kadar basit değil 2 gündür uğraşıyorum. macOS Sequoia'yi indirdim BIOS ayarlarımı yaptım, harici diske imajı yazdırdım EFI'lerden Ryzen 7 5800X kullandığım için 'Ryzen 8 çekirdek' dosyasındaki EFI dosyasını yazdırdığım harici diskteki dosyalarla değiştirdim daha sonra BIOS'ta boot ettim daha sonra gelen siyah ekranda recovery kısmına tıklayıp bir süre bekledim fakat hiçbir şey olmadı bende PC'nin reset tuşuna bastım. Eğer yapabilirseniz buyrun anydask paylaşayım beraber yapalım ayarları gerekirse teknik destek ücretide sağlarım.
GitHub - lzhoang2801/OpCore-Simplify: A tool designed to simplify the creation of OpenCore EFI
A tool designed to simplify the creation of OpenCore EFI - lzhoang2801/OpCore-Simplify
bu program sistemini tarayarak sana EFI olusturur. Sistemin max hangi surumu desteklediginide belirtir.
bu efi ile sıkıntısız kurulum yaparsın.
bios vs ayarlarını iyi yapman gerek.
Dosya Ekleri