Windows XP Professional SP3 x86 Türkçe ISO Dosyası

Ürün anahtarı ne?

ürüm amahtarı ne

Son düzenleme:

Bu hangi edisyon peki? CD key istiyor ama kabul etmedi bulduklarımdan rastgele girince, bir sitede tüm edisyonlar için CD keyler var hangisiyse onu gireceğim ya da sende var mı kabul edeceği bir key?

2025 yılında Windows XP'ye ihtiyaç duyacağım aklıma gelmezdi. GTA Vice City modlamam için sadece XP'de çalışan bir programa ihtiyacım oldu. Paylaşım için teşekkür ederim.

Emulator sayesinde yüklemiştir örneğin Android'e limbo PC emulator sayesinde yükleniyordu.
UTM diye bir emülatör var, onunla kurdum. Tabii ki çok yavaştı, kurulumu zar zor bitirdim.

ARM cihazlarda x86 emülasyon ediyorsunuz. Bu yüzden mobil cihazınız ne kadar hızlı olursa olsun, hızlı çalışmayacaktır.

X86 değil de hiçbir işletim sisteminde stabil değildir bence. Sonuçta emulatör.
Stabil olması için işlemciye uyumlu mimarinin emüle edilmesi gerekiyor. x86 işlemcide ARM emüle etmek yada ARM işlemcide x86 emüle etmek asla performans vermeyecektir.

Son düzenleme:
ISO dosyası için teşekkürler, eski bilgisayarıma kurdum ancak etkinleştirmek için key mevcut mudur ya da başka nasıl etkinleştirebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…