K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 4 Ocak 2025 #1 QEMU CMD ile çalışıyor. GUI hali var mı?
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.029 Yer Samanyolu Galaksisi 4 Ocak 2025 #2 Birisi Windows üzerinde çalışan GUI uygulaması geliştirmiş, hiç denemedim nasıldır bilmiyorum. Göz atabilirsiniz. GitHub - Tech-FZ/EmuGUI: A QEMU GUI that I made. A QEMU GUI that I made. Contribute to Tech-FZ/EmuGUI development by creating an account on GitHub. github.com WSL ile virt-manager'da kullanabilirsiniz ama VM içinde VM olacağı için pek sağlıklı olmaz.
Birisi Windows üzerinde çalışan GUI uygulaması geliştirmiş, hiç denemedim nasıldır bilmiyorum. Göz atabilirsiniz. GitHub - Tech-FZ/EmuGUI: A QEMU GUI that I made. A QEMU GUI that I made. Contribute to Tech-FZ/EmuGUI development by creating an account on GitHub. github.com WSL ile virt-manager'da kullanabilirsiniz ama VM içinde VM olacağı için pek sağlıklı olmaz.
KS KS K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 4 Ocak 2025 #3 Bunu buldum QtEmu / gui · GitLab Front-end for qemu emulator gitlab.com
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.029 Yer Samanyolu Galaksisi 4 Ocak 2025 #4 KakaoluKekAdam dedi: Bunu buldum QtEmu / gui · GitLab Front-end for qemu emulator gitlab.com Genişletmek için tıkla... Son güncellemeyi 2019'da almış, benim attığım EmuGUI projesi daha güncel.
KakaoluKekAdam dedi: Bunu buldum QtEmu / gui · GitLab Front-end for qemu emulator gitlab.com Genişletmek için tıkla... Son güncellemeyi 2019'da almış, benim attığım EmuGUI projesi daha güncel.
KS KS K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 4 Ocak 2025 #5 Valiant dedi: Son güncellemeyi 2019'da almış, benim attığım EmuGUI projesi daha güncel. Genişletmek için tıkla... Deniyom.
Valiant dedi: Son güncellemeyi 2019'da almış, benim attığım EmuGUI projesi daha güncel. Genişletmek için tıkla... Deniyom.
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 4 Ocak 2025 #6 KakaoluKekAdam dedi: Bunu buldum QtEmu / gui · GitLab Front-end for qemu emulator gitlab.com Genişletmek için tıkla... QTEMU bozuk indirmeni tavsiye etmiyorum. QEMU'yu içine atınca hata veriyor.
KakaoluKekAdam dedi: Bunu buldum QtEmu / gui · GitLab Front-end for qemu emulator gitlab.com Genişletmek için tıkla... QTEMU bozuk indirmeni tavsiye etmiyorum. QEMU'yu içine atınca hata veriyor.