Windows'ta tırtıklı ekran sorunu

Dexter101

Gelişen
Bütün Windows’ta tırtıklı ekran sorunu yaşıyorum ve bu durum artık çok canımı sıkmaya başladı. Oynadığım her oyun akıcı ama görüntü çamur gibi, texture shimmering ve anti-aliasing jaggies sorunu var. Ekran kartı BIOS’unu güncellersem bu sorun çözülür mü? Hatta Windows simgeleri bile tırtıklı ve bozuk görünüyor.

Sistemim Rx 6750 xt
ryzen 5 5600
16 gb ram
1tb hdd

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır güncelleme yapmıyorsanız yazılımsal bir sorun olabilir, bir deneyin isterseniz. Alternatif bir çözüm olarak güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürebilirsiniz.

Bütün Windows’ta tırtıklı ekran sorunu yaşıyorum ve bu durum artık çok canımı sıkmaya başladı. Oynadığım her oyun akıcı ama görüntü çamur gibi, texture shimmering ve anti-aliasing jaggies sorunu var. Ekran kartı BIOS’unu güncellersem bu sorun çözülür mü? Hatta Windows simgeleri bile tırtıklı ve bozuk görünüyor.

Sistemim Rx 6750 xt
ryzen 5 5600
16 gb ram
1tb hdd
Çözünürlük ayarına bir göz atın. Güncel sürücü varsa kurun. Bu kadar yeni bir kartın bu sorunu BIOS kadar yazılımsal bir şeyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Daha basit bir şey olmalı. Sürücü veya görüntü ayarıyla alakalı olabilir belki monitör.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt