Windows'ta Update'teki BIOS güncellemesi yapılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cagata
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 144
  • Etiketler Etiketler
    var windows

cagata

Uzman
Ben Acer'in sitesinden en son BIOS sürümünü güncelleştirdim ama Windows Update BIOS güncelleştirmesi çıkıyor sizce yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinizi garantiye alın işi Windows'a bırakmayın. İndirin güncel sürümü atın USB'ye sağlıklı bir şekilde güncelleyin BIOS'unuzu. Elektrik kopması yaşanabilir diye BIOS güncellemesi yaparken UPS'e bağlayanları biliyorum.

üreticinin sitesinde başka bıos update gözükmüyor en son sürümddeyim zaten üreticiye göre ama windows update de bıos güncellmesi gözüküyor

üreticinin sitesinde başka bıos update gözükmüyor en son sürümddeyim zaten üreticiye göre ama windows update de bıos güncellmesi gözüküyor
Hocam sakın güncellemeyin, görmezden gelin. Size kendi yaşadığım bir şeyi anlatayım anlayacaksınız. Windows Update kısmında ve ekstra update kısmında güncellemeler var diyor ve benden güncellememi istiyor. Bir tanesini güncelleyeyim dedim. Başıma gelmeyen kalmadı. Yanlış driver kuruyor, başka bir cihazın güncellemesini kendi cihazımınmış gibi gösterip güncelliyor ve en sonunda iş formata gidiyor. Gerisini siz düşünün.

zaten isteğe bağlı güncelleştirme kategorisine almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…