Rehber Windows'ta VPN ve GoodbyeDPI kullanmadan Discord engelini aşma

En iyisi Kaspersky VPN bölünmüş tünelleme ile kullanmak biraz pahalı oldu ama 5 cihaz 5 kişi uyguna kullanabilir.

Kaspersky VPN tek cihaz için yani bende premium var en pahalı olan 5 cihaz destekleyen cihazla okey ama VPN tek bir cihaz için var maalesef (denendi onaylandı)

Hız konusunda benim altyapımda sınıfta kalıyor.

Tabii dediğim gibi halihazırda kullandığınız bir yöntem varsa bu yönteme geçmenize gerek yok. Bu yöntem sadece bir alternatif.

Merhaba dostum biz Steam vs oyunları oynuyoruz tabii ki yarısında hile koruma vs var bu hesaplarıma ban falan attırmaz değil mi?

Merhaba dostum biz Steam vs oyunları oynuyoruz tabii ki yarısında hile koruma vs var bu hesaplarıma ban falan attırmaz değil mi?

Oyunlara bir etkisi yok. Dediğim gibi bu yöntem, Discord'u DLL hijacking yöntemiyle tor ağından geçiriyor. Arkada ekstra olarak sadece tor ve gost açıyor. Ben ve arkadaşlarım Valorant ve GTA 5 oynarken kullanıyoruz şu ana kadar ban yemedik.

Bu da olmadı Superonline fiber.

Ben de Superonline fiber kullanıyorum ve çalışıyor, hocam. Acaba programı doğru şekilde ayarlayamamış olabilir misiniz? Bu arada, bu program yerine ayarlanması daha kolay olan GoodbyeDPI'ı kullanabilirsiniz.

Elinize sağlık, herhangi bir ağ açığından da korur mu bu yöntem? Tor ağına bağlandığından daha güvenli gibi duruyor.

Teşekkürler, ağ açığından neyi kastettiğinize bağlı. Sadece Discord'un trafiğini tor ağı üzerinden geçiriyor. Ancak yine de açıklar oluşabilir; bu açıkları önlemek için bilgisayarınızın trafiğinin tamamını tor ağı üzerinden geçirmeniz gerekir.

Merhaba hocam konuyu hortlatıyorum ama çok teşekkürler uzun zamandır buna benzer bir uygulama arıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…