Wireless Mouse Önerisi

Sir Benjamin

Başarılı
Yer
İstanbul
Selamlar, okulda ve evde (genellikle laptop ile) kullanmak için wireless bir fare arıyorum. Tutuş şeklim palm ve fingertip. Bilekten orta parmağıma kadar olan uzunluğu şu an ölçemiyorum ancak şu an rahat bir şekilde kullandığım mouse Razer Basilisk V2. Palm ile tuttuğum zaman elime tam oturuyor.

Birkaç araştırmam sonucu FuryLevel Z1'i gördüm, yorumları da güzel görünüyor ancak bana uygun mudur ve uzun vadede performansı nasıl olur bilmiyorum. Bütçe olarak maksimum 2K düşündüm ama ne yalan söyleyeyim o kadar çıkmak da istemiyorum. Diğer önerilerinizi eğer varsa bekliyorum. Bir de wireless bir mouse seçerken nelere dikkat etmenin daha önemli olduğunu da açıklayabilirseniz mutlu olurum.

Teşekkür ederim.

@Toby Fox Eline uygunluk konusunda daha bilgilidir. O kadar çıkamazsanız biraz sonra konusu onaylanacak olan M800 Pro'ya bakabilirsiniz. Gümrük işini yine Kaan daha iyi bilir. Kesin bir şey diyemiyorum.

SWAR kodu ile ekstra indirim mevcut. Önerim bu olur.

Hepsiburada ya da Trendyol gibi bir yerden almam daha iyi olacak arkadaşlar, kart benim olmadığı için malum her siteyi kabul ettiremiyorum ne yazık ki.

M800 konusunda Amazon bana taze ücretsiz bir irrite etme seansı yaşattı o yüzden bir süre uzak kalacağım Amazon'dan. Gümrüğe de güvenmiyorum işin doğrusu.
Elime oturacağına eminiz değil mi? Sitede 3D secure varsa kart için belki ikna denemesi yapabilirim, ha ümitli değilim orası ayrı.

Oturur hocam.

Z1 an itibari ile elimde arkadaşlar, palm için burun farkıyla küçük geldi ama fingertip için harika oturdu. Basilisk V2'ye kıyasla aşırı hafif, benim "beton yetmeyen" Basilisk'imden sonra elimde uçuşa geçti alet.

Sorun olursa tekrar buraya yazarım, herkese tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…