Witcher 2 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan java
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 261
  • Etiketler Etiketler
    alınır mı

java

Uzman
Makaleler
1
Selam.
Witcher 3'ü dün aldım ve 4 saat aralıksız oynadım. Şu aralar oynadığım en iyi oyun diyebilirim kendisine. Malum Witcher serisinede biraz heveslendim. Witcher 2 alınır mı? Oynadınız mı(ve beğendiniz mi?)? Yeni nesil sistemlerde nasıl çalışıyor? Sorularımı cevaplarsanız mutlu olurum.

Selam.
Witcher 3'ü dün aldım ve 4 saat aralıksız oynadım. Şu aralar oynadığım en iyi oyun diyebilirim kendisine. Malum Witcher serisinede biraz heveslendim. Witcher 2 alınır mı? Oynadınız mı(ve beğendiniz mi?)? Yeni nesil sistemlerde nasıl çalışıyor? Sorularımı cevaplarsanız mutlu olurum.
Hocam grafikleri çok eski olduğu için bence günümüzde oynanacak bir oyun değil.

Sevdiysen alınıp oynanır, neden olmasın? The Witcher 1 bile oynanır. Bazen eski oyunları oynamak şimdikileri oynamaktansa daha zevkli bile geliyor. Ayrıca o kadar da kötü görünmüyormuş bence grafiksel olarak.

Seriye ilk Witcher 3 ile başlamıştım, bir ve ikinci oyunlara gayet göndermeler var. Bu yüzden en başa döndüm ve sırasıyla 1,2,3'ü bitirdim. Beni sıkmadı, grafikleri gözüme batmadı. Optimizasyon sorunları pek yok. Olsa da rahatsız etmeyen seviyelerde. Yalnızca mekanikler günümüz şartlarında hantal kalabilir. Tüm bunların dışında evreni ilginizi çekiyorsa oynayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı Alt