Çözüldü Witcher 3'te üstün kedi gümüş kılıcı sandığı açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yasinpolat

Uzman
Witcher 3'te kedi seti yaptım üstün aramalarını topluyorum. Bütün şemaları topladım hazine haritası olmadan. Sadece gümüş Kılıç'ın olduğu mağaradaki sandık açılmıyor. Kapıdaki hazine sembolü efsunger hisleri ile parlamıyor. İçeride kayaları kırdım sandık var ama aç falan bir ibare yok. Acaba hazine haritası olmadığı için mi? Haritanın üstünde olması gereken karga tüneği satıcısın da harita mevcut değil. Yerini bilen var mı? Nereden temin ederim. Ya da sandığı açmanın bir yolu var mı?

Çözüm
NG+'ta öyle buglar olabiliyor. Hatırladığım kadarıyla NG+ açınca, şemalar da sıfırlanıyordu. Sıfırlanmıyorsa zaten şemaları sende vardır. Zanaat menüsünü kontrol etsene bir.

Doğru hatırlıyormuşum. Şemalarını kaybediyorsun.

1742673726451.webp
SS atar mısın? Genelde bu durum, kılıç veya şeması sende varsa oluyor. NG+'ta isen NG+ hatası.
Görseldeki sandıktan üstün gümüş kılıç şeması çıkması lazım kayaları kırdım girdim sandık açılmıyor ve bir iki gün med yaptım bug falan mı diye tekrar geldim. Kırdığım kayalar yerine sapasağlam gelmişti tekrar kırdım girdim yine açılmıyor. Hazine haritasını da karga tüneği satıcısın da bulamadım envanterin de yok.

17426730655167449764842662800092.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ikinci oynayışım bir hattoride baksam şema var mı diye acaba üstümden çıkar mı ki? Ama toplandığıma eminim çünkü çelik kılıç ve diğer üstün şemalarını demin aldım. Dediğiniz gibi NG+ bugı mıdır?

NG+'ta öyle buglar olabiliyor. Hatırladığım kadarıyla NG+ açınca, şemalar da sıfırlanıyordu. Sıfırlanmıyorsa zaten şemaları sende vardır. Zanaat menüsünü kontrol etsene bir.

Doğru hatırlıyormuşum. Şemalarını kaybediyorsun.

1742673726451.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
NG+'ta öyle buglar olabiliyor. Hatırladığım kadarıyla NG+ açınca, şemalar da sıfırlanıyordu. Sıfırlanmıyorsa zaten şemaları sende vardır. Zanaat menüsünü kontrol etsene bi.
Baktım şimdi üstün kedi bende var nasıl oluyor dediğin gibi hocam bug olmuş almadan şema bana gelmiş.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt