Wiz Khalifa - See You Again FT. Charlie Puth

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Algos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 305
Makaleler
7
Bu şarkı ile birlikte tam 200 tane müzik konusu açmışım. Kendimi bildim bileli zaten müziksiz yapamam. Bir işle bile uğraşsam sürekli arka planda çalsın isterim. Hali ile 3 ay gibi bir sürede 200 tane müzik konusu açmış olduk. Artık biraz müzik konularına paydos verme zamanı geldi. Belki ileride yeni müzikler keşfedersem tekrardan müzik konuları açmaya başlarım.

Açtığım müziklere attığınız beğeniler için teşekkürler.

Kategoriye verdiğin emekler paha biçilmez... Biraz derinliklerde kalan, arka planda bir kategori olsa da yeri geldi öğrettik, yeri geldi öğrendik. Paylaştığımız müziklerle birbirimizin hislerine tercüman olduk, ritimlerde akan duyguları paylaştık. Kimi zaman sevinç, kimi zaman da hüzünlü anlarimizi müzikle ifade ettik.
112 konu ile benim içinde bir süreliğine emektar olmanın vakti geldi, daha nice melodilere diyelim...

Herhangi bir forumda bu kadar şarkı paylaşıp sohbet, muhabbet edeceğim aklımın ucundan geçmezdi vallahi. Aslında bu şevki getirende sizler oldunuz, ne yalan söyleyeyim. Dinlediğim şarkıları başkalarıyla dinlemek ve aynı duyguları paylaşmak güzel bir his oluyor. Bir müzik paylaşıyorsun, sonra o müziğin meğerse sende bıraktığı bir iz var mış, onu buluyorsun.

Bir müzik paylaşıyorsun, seni alıp götürüyor eskilere. Yazımda da dediğim gibi, müzikler benim duygularımı daha iyi anlamamı sağlıyor, gizli olan duygularımı da gün yüzüne çıkarıyor.

Sizler de bu süreçte bu duygulara ortak oldunuz, onun için de teşekkür ederim. Müzik konusu açmayı bıraksam da eskisi kadar aktif olmamak ile birlikte forumda olacağım tabii ki. Öyle pat diye çekip gitmek yok.

Biliyorsun ayni şekilde... Buralardayız, basindan sonuna kadar.

Derinliklerde kalması güzel, diğer türlü kirlilik olurdu.

Her şey bir rüyaydı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…