WLmouse Beast X alınır mı?

Bütçe
10000

tgrdmz

Uzman
Selam.

Bazen terleme sorunu yaşıyorum ve bu durum çok can sıkıcı oluyor. Şu an Logitech G PRO X Superlight kullanıyorum; acaba WLmouse Beast X Max, Mini veya Pro versiyonları bu terleme sorununu çözer mi? El uzunluğum 19 cm.

Genişlik 8.5 cm civarı. El tutuşum Claw Grip

Son düzenleyen: Moderatör:

Eliniz çok terliyorsa bu sizden kaynaklı bir durum hem forumlarda hem de Reddit'te görmeye başladım elin terleyince kasa magnezyum olduğu için renk atmaya ve oksitlenmeye başlıyor ben o balon ürünlere para vermem.

Eliniz çok terliyorsa bu sizden kaynaklı bir durum hem forumlarda hem de Reddit'te görmeye başladım elin terleyince kasa magnezyum olduğu için renk atmaya ve oksitlenmeye başlıyor ben o balon ürünlere para vermem.
Beast X mi balonmuş...
Sence bu fiyatta satılan bir üründe 2-3 senelik kullanımda oksitlenme yapacak türden malzeme mi kullanırlar?

Beast X mi balonmuş...
Sence bu fiyatta satılan bir üründe 2-3 senelik kullanımda oksitlenme yapacak türden malzeme mi kullanırlar?

2-3 sene gitse keşke 3 aylık Beast X Pro bu.

Bu gördüğün şeyler de leke değil oksit kasa ile de alakalı sorun yaşayan az değil ayrıca sıfır fiyatı da gayet de balon gereksiz bir ürün.

Dosya Ekleri

• IMG_3601.webp
    815,2 KB · Görüntüleme: 30
İlginç, başka ne mouseler önerirsiniz?

Benim Fare ona benzer sorun Superlight modelinde de var kenarları böyle başta rahatsız ediciydi şu an etmiyor. Bu kadar para veriyorsak neden doğru düzgün mouse yapamıyorlar garip.

Eki Görüntüle 235204

Benim fare ona benzer sorun Superlight modelinde de var kenarları böyle başta rahatsız ediciydi şu an etmiyor. Bu kadar para veriyorsak neden doğru düzgün mouse yapamıyorlar garip.

Gpxler de zaten maalesef ki bir kaplama sorunu var siyahlar bu şekilde dökülüyor beyazlar çabuk sararıyor
https://www.gaming.gen.tr/urun/7359...-hz-pixart-3950-sensor-kablosuz-gaming-mouse/ elin terliyorsa bunu öneririm şu ana kadar gördüğüm en iyi kaplamaya sahip.

Bu farenin tasarımını beğenemedim bunun gibi kaplaması iyi olan başka Fareler var mıdır acaba ya da düz renk olsun. Superlight boyutuna benzer tasarıma sahip olan Fareler elime oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…