Bazen terleme sorunu yaşıyorum ve bu durum çok can sıkıcı oluyor. Şu an Logitech G PRO X Superlight kullanıyorum; acaba WLmouse Beast X Max, Mini veya Pro versiyonları bu terleme sorununu çözer mi? El uzunluğum 19 cm.
Bazen terleme sorunu yaşıyorum ve bu durum çok can sıkıcı oluyor. Şu an Logitech G PRO X Superlight kullanıyorum; acaba wlmouse Beast X Max, mini veya Pro versiyonları bu terleme sorununu çözer mi? El uzunluğum 19 cm.
Eliniz çok terliyorsa bu sizden kaynaklı bir durum hem forumlarda hem de Reddit'te görmeye başladım elin terleyince kasa magnezyum olduğu için renk atmaya ve oksitlenmeye başlıyor ben o balon ürünlere para vermem.
Eliniz çok terliyorsa bu sizden kaynaklı bir durum hem forumlarda hem de Reddit'te görmeye başladım elin terleyince kasa magnezyum olduğu için renk atmaya ve oksitlenmeye başlıyor ben o balon ürünlere para vermem.
Benim Fare ona benzer sorun Superlight modelinde de var kenarları böyle başta rahatsız ediciydi şu an etmiyor. Bu kadar para veriyorsak neden doğru düzgün mouse yapamıyorlar garip.
Benim fare ona benzer sorun Superlight modelinde de var kenarları böyle başta rahatsız ediciydi şu an etmiyor. Bu kadar para veriyorsak neden doğru düzgün mouse yapamıyorlar garip.
Bu farenin tasarımını beğenemedim bunun gibi kaplaması iyi olan başka Fareler var mıdır acaba ya da düz renk olsun. Superlight boyutuna benzer tasarıma sahip olan Fareler elime oturuyor.
Bu farenin tasarımını beğenemedim bunun gibi kaplaması iyi olan başka fareler var mıdır acaba ya da düz renk olsun. Superlight boyutuna benzer tasarıma sahip olan fareler elime oturuyor.