Spider Man serisinden sonra büyük batırdılar, ikincisine de kalkışmazlar büyük ihtimal.
Harcanan 305 milyon dolar var + Sony kendi bütçesinden 200 milyon dolar daha verdi. Üstelik 1000'e yakın çalışan, Sony ve Insomniac Games stüdyoları ile beraber çalıştı. Sonuç bu.
Sony'nin o miktarda para verdiğini duymadım.

Spider-Man serisinden sonra büyük batırdılar, ikincisine de kalkışmazlar büyük ihtimal.

Sony'nin o miktarda para verdiğini duymadım.

Sony yapımında bulunan her firmaya o parayı veriyor, yeni bir şey değil zaten. Onlar için çerez parası. "kaynak1"deki haber özellikle Sony'nin bu tür firmalara ne kadar harcadığının haberi ign tarafından yazılan bir haber.
Kaynak1
Kaynak2

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Tease ederken veya ortak danaya girer gibi bir içerik çıkınca, "Yok böyle esecek, böyle gurleyecek" falan derler; oyun çıkıp linçlenince Ankara pavyonundakiler gibi kıvrak tutumlar sergilerler.
Benzeri donanım sektöründe de oldu. Artık 8 GB kart alınmaz diye uçak kaldırdılar ve en geç 2 ay sonra 4060 Ti 8 GB sistem spamlayıp kıvrak hareketleri ile görsel şölen yarattılar, beş para etmez sektörlerine. Şimdi de hiçbir şey olmamış gibi örtbas etmeye yelteniyorlar. Hayrola, daha yeni mi dank etti texture quality'i Ultra'dan Very High'a düşürmek?
Günümüzün politikacıları (global çapta) = sosyal medyadaki influencerlar. Ne menfaatleri belli ne de bir şeyleri.

Güzel bir mobi oyun. Koysunlar App Store'a yeni iPhone'lara güzel PR olur haricen bunu PS'de kim oynar bilmiyorum. PS diyorsun yani burasını şampiyonlar ligi gibi.