B bwrkmz Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 8 4 Ağustos 2024 #1 Merhaba, Wooting 60HE+ satın almak istiyorum ama gümrükte 150 euro sınırı olduğundan ne kadar vergi öderim, toplamda kaç TL'ye gelir diye düşünüyorum. Daha önce yurt dışından Wooting klavye alan biri varsa aydınlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024
Merhaba, Wooting 60HE+ satın almak istiyorum ama gümrükte 150 euro sınırı olduğundan ne kadar vergi öderim, toplamda kaç TL'ye gelir diye düşünüyorum. Daha önce yurt dışından Wooting klavye alan biri varsa aydınlatabilir mi?
K Krmm Üstün Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 2.326 Çözümler 1 Beğeniler 727 4 Ağustos 2024 #2 bwrkmz dedi: Merhaba, Wooting 60HE+ satın almak istiyorum ama gümrükte 150 euro sınırı olduğundan ne kadar vergi öderim, toplamda kaç TL'ye gelir diye düşünüyorum. Daha önce yurt dışından Wooting klavye alan biri varsa aydınlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben de bir ara niyetlendiydim , sonra vazgeçtim. Müşavir falan tutman gerekiyormuş. Bir sürü iş. Hiç değmez boşver bence.
bwrkmz dedi: Merhaba, Wooting 60HE+ satın almak istiyorum ama gümrükte 150 euro sınırı olduğundan ne kadar vergi öderim, toplamda kaç TL'ye gelir diye düşünüyorum. Daha önce yurt dışından Wooting klavye alan biri varsa aydınlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben de bir ara niyetlendiydim , sonra vazgeçtim. Müşavir falan tutman gerekiyormuş. Bir sürü iş. Hiç değmez boşver bence.
KS KS B bwrkmz Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 8 4 Ağustos 2024 #3 Krmm dedi: Ben de bir ara niyetlendiydim, sonra vazgeçtim. Müşavir falan tutman gerekiyormuş. Bir sürü iş. Hiç değmez boş ver bence. Genişletmek için tıkla... Discord'dan wooting ekibinde olan biri ile konuştum, 150 euro üstündeki bu ürüne TR en az 250 euro vergi istiyormuş. yattı iş
Krmm dedi: Ben de bir ara niyetlendiydim, sonra vazgeçtim. Müşavir falan tutman gerekiyormuş. Bir sürü iş. Hiç değmez boş ver bence. Genişletmek için tıkla... Discord'dan wooting ekibinde olan biri ile konuştum, 150 euro üstündeki bu ürüne TR en az 250 euro vergi istiyormuş. yattı iş
K Krmm Üstün Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 2.326 Çözümler 1 Beğeniler 727 4 Ağustos 2024 #4 bwrkmz dedi: Discord'dan wooting ekibinde olan biri ile konuştum, 150 euro üstündeki bu ürüne TR en az 250 euro vergi istiyormuş. yattı iş Genişletmek için tıkla... Değmez.
bwrkmz dedi: Discord'dan wooting ekibinde olan biri ile konuştum, 150 euro üstündeki bu ürüne TR en az 250 euro vergi istiyormuş. yattı iş Genişletmek için tıkla... Değmez.