Wordle tarzı oyunda hata ayıklama

miracbirben

Çalışkan
Bu linkte projemin ZIP dosyası var. Yapay zeka ile yaptığım ve 1 ay timeout yediğim için düzenlemeleri yapamıyorum. Bu yüzden Source kodunu indirdim ve ZIP yaptım. Projede düzenlemeler yaparak bana yardımcı olur musunuz?

@Recep Baltaş abi seni severek takip ediyorum senin içeriklerin çok güzel anlatımlarla daha iyi anlamamı sağlıyor dehb hastası olduğum için ve özellikle kendimi geliştirmekte güçlük çektiğim için yapay zekalarla takılıyorum ilkokuldan beri noktalama işaretlerini halledemediğim için böyle yazıyorum yoksa ben dikkat ederim.

Son düzenleme:
Elbette, projeni düzenleme konusunda yardımcı olabilirim. Ancak, ZIP dosyasını doğrudan inceleme veya indirme imkanım yok. Projeden belirli kod parçalarını veya karşılaştığın hataları buraya yazabilirsin; bu sayede hataların giderilmesi veya projede iyileştirmeler yapılması konusunda daha iyi önerilerde bulunabilirim. Hangi programlama dilini kullanıyorsun ve hangi sorunlarla karşılaşıyorsun? Detayları paylaşırsan, sana yardımcı olmaya çalışırım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…