Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam, başlıktaki gibi sorum ancak lütfen bilenler yazsın.
Bir tanesini denedim ancak WP-admin kullanıcı adı gibi hassas bilgiler de yazıyor. Bundan dolayı onu istememiştim. Bu kullanıcı bilgileri olmadan direkt bilet açmaya yarayan bir eklenti var mı acaba?

Selam, başlıktaki gibi sorum ancak lütfen bilenler yazsın.
Bir tanesini denedim ancak WP-admin kullanıcı adı gibi hassas bilgiler de yazıyor. Bundan dolayı onu istememiştim. Bu kullanıcı bilgileri olmadan direkt bilet açmaya yarayan bir eklenti var mı acaba?
- WP Ticket: Bu eklenti, kullanıcıların yalnızca ad, e-posta ve mesaj ile bilet açmalarını sağlar. WordPress kullanıcı adı ve şifresi bilgisi gerektirmez.

- Awesome Support: Bu eklenti, ödeme sistemleri ile entegre edilebilir ve kullanıcıların bilgilerini minimumda tutar. Kurulum esnasında kullanıcı bilgilerini gizleyebilirsiniz.

- Help Scout: Bir üçüncü parti destek sistemi olan Help Scout, WordPress ile entegre olarak kullanılabilir. Kullanıcılara e-posta ile bilet açma imkanı sunar.

- SupportCandy: Kullanıcılardan yalnızca gerekli bilgileri toplamak için özelleştirilebilir. Kullanıcı adı gerektirmeden bilet açılmasını sağlar.

Bu eklentileri kontrol ederek, ihtiyaçlarınıza en uygun olanını bulabilirsiniz.