Oltran

Üstün
Makaleler
11
Çevirileri yapıyorum, tek tek kontrol ettim ve o cümlenin başka geçtiği yer yok ancak çeviri bazen nadir de olsa olmuyor. Nasıl çözerim? Örneğin, 6 sec read yazısındaki "sec read" kısmını düzeltiyorum ancak işlemiyor asla. Bunu yan temadan yaptım çünkü ana temamda böyle bir çeviri yapılacak cümle yoktu.

Ayrıca eklentilerde de sorun çekiyorum çevirme konusunda. Bugün bazı parola desteği vb sundum. Hesabı silme kısmında bir yeri inatla çevirmiyor.
Kullandığım eklenti:
  • Loco Translate
Konuda amatörüm, esenlikler.

6 sec read gibi ifadeler, temada değil de bir eklenti ya da WordPress çekirdek dosyasında yer alabilir. Loco Translate -Eklentiler -ilgili eklenti yolunu takip ederek o metni orada arayın. Eğer ana temada yoksa, alt tema ya da yüklü herhangi bir eklentide olabilir.

6 sec read gibi ifadeler, temada değil de bir eklenti ya da WordPress çekirdek dosyasında yer alabilir. Loco Translate -Eklentiler -ilgili eklenti yolunu takip ederek o metni orada arayın. Eğer ana temada yoksa, alt tema ya da yüklü herhangi bir eklentide olabilir.
Yan tema demişim, alt temadakini düzelttim hocam ama olmuyor asla.
Eklentiye gelecek olursak, eklentinin ikisini de kontrol ettim ancak olmuyor. Hesap işlemleri için 2 tane eklenti var sadece.

Tekrar denedim ama maalesef, hüsran.

Peki bu çevrilmeyen metinler direkt olarak PHP dosyasına yazılmış olabilir mi? LoCo Translate çevirisinin yakalayamayacağı şekilde? Tema dosyasında sec read veya e-sec read gibi fonksiyonlar kullanılıyor mu kontrol edin.

Peki bu çevrilmeyen metinler direkt olarak PHP dosyasına yazılmış olabilir mi? LoCo Translate çevirisinin yakalayamayacağı şekilde? Tema dosyasında sec read veya e-sec read gibi fonksiyonlar kullanılıyor mu kontrol edin.
Vallahi onlar da çok karışık hocam bin tane dosya var. Biraz abarttım belki ama, durun bakayım birazdan size yazarım sonucu.

@Lotr Manyağı Ya işin saçması ne biliyor musun hocam, tüm hakları saklıdır falan gibi bütün çeviriler oluyor ama sec read asla çevrilmiyor veya min read falan.

Son düzenleme: