Wraith Blade X vs Spirit of Aim

Bütçe
1000

Ayaz

Uzman
Makaleler
2
Wraith Blade X şu an 850 lira ve Wraith Spirit of Aim 1100 lira. Aralarında belli bir kalite farkı var mı yoksa sadece desenli olduğu için mi bu fiyat farkı var? Tüm ekipmanlarımı yeniliyorum ve hazır yenilerken de kaliteli ve uzun ömürlü şeyler almak istiyorum. Bu ikisi dışında öneriniz olursa değerlendirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri hard pad öbürü kumaş. Hangi tarz seviyorsanız onu alın.

Açık konuşayım mouse pad konusunda detaylı bilgiye sahip değilim. Hard pad ve kumaş arasında ne fark olduğunu bilmiyorum. Sadece kumaş yüzeyde gömülme olduğunu biliyorum. Hem hikayeli hem FPS oyunları kısaca her tür oyunu oynayan biriyim.

Ben SoA Speed yüzey kullanıyorum fazlasıyla memnunum öneririrm.
Hocam SoA hakkında herhangi bir yorumunuz var mı? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz veya herhangi bir problemle karşılaştınız m? Çabuk yıprandı mı? Dikişleri kaliteli mi?

Son düzenleme:
Açık konuşayım mouse pad konusunda detaylı bilgiye sahip değilim. Hard pad ve kumaş arasında ne fark olduğunu bilmiyorum. Sadece kumaş yüzeyde gömülme olduğunu biliyorum. Hem hikayeli hem FPS oyunları kısaca her tür oyunu oynayan biriyim.

Hocam soa hakkında herhangi bir yorumunuz var mı? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz veya herhangi bir problemle karşılaştınız m? Çabuk yıprandı mı? Dikişleri kaliteli mi?

Speed mouse Pad'de en büyük sorun alışma süreci. Kontrol desen yok gibi bir şey, DPI falan en düşüğe çekip ancak oyundan ayarlarsan anca elle tutulur sonuç alabiliyorsun.
Hele cam mouse Pad'lerde durum daha da zor, fakat bu kalitesiz oldukları için vb. değil yapısı sebebiyle ortaya çıkan bir şey.
Ben kumaşçıyım o yüzden binlerce liraya bayılmaya gerek yok e-sporcu değilseniz.
Hard mouse Pad'ler Soft'lara göre daha iyi fakat Soft'un yumuşak hareketine alışan biriyseniz ona alışmanız yine zaman alır fakat Speed veya cam mouse Pad'ler kadar değil. Soa iyidir, hem hikayeli hem fps oyunu oynuyorum demişsiniz o zaman kumaş sizin için ideal.

Hocam SoA hakkında herhangi bir yorumunuz var mı? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz veya herhangi bir problemle karşılaştınız m? Çabuk yıprandı mı? Dikişleri kaliteli mi?
Şöyle ki, masaya çok iyi yapışıp durduğunu söyleyemem, biraz agresif hamle yapsanız hareket eder muhtemelen ama rahatsız edecek bir hareket olacağını sanmıyorum. Yüzeyi çok güzel, temizlemesi de kolay. Dikişleri hiç rahatsız etmiyor ama ne kadar kaliteliler orası belirsiz, benim alt dişiklerde bir pamuklanma(?) oldu dikenli bir yere temas sonrası. Mouse herhangi bir tıkanma vs. yaşamıyor. Üstünde Xlite V2 Mini de kullandım, şu anki gibi Zowie S2-B de kullandım, hiç tıkanma falan hissetmedim. Ben memnunum açıkçası.

Geri
Yukarı Alt