Detaylar
Kim cevapladı?Elde hiç lube yok mu hocam? Bizim emektar Krytox bitiyor yavaştan, tekrar da 800 TL vermek istemiyorum yurt dışından.
Wraith’te gayet uygun fiyatta.
Krytox 205g0 Klavye Yağı
Miktar: 10 gram Ne için kullanılır? Mekanik klavye switchlerine uygulandığında sesi ve hissiyatı değiştirir.
pwleredal
Yetkin
Daha önce hiç alışveriş yapma fırsatınız oldu mu buradan? Adını çok duymadım, hiç de alışverişim olmadı.Wraith’te gayet uygun fiyatta.
![]()
Krytox 205g0 Klavye Yağı
Miktar: 10 gram Ne için kullanılır? Mekanik klavye switchlerine uygulandığında sesi ve hissiyatı değiştirir.wraithesports.com
Yapmadım ben ama yapan çok arkadaşım ve insanlar var. Wraith güvenilir bir firma, alabilirsiniz rahatlıkla.Daha önce hiç alışveriş yapma fırsatınız oldu mu buradan? Adını çok duymadım, hiç de alışverişim olmadı.
Daha önce hiç alışveriş yapma fırsatınız oldu mu buradan? Adını çok duymadım, hiç de alışverişim olmadı.
Forumda biraz gezin, duyarsınız zaten
pwleredal
Yetkin
Yarı fiyatına satması beni işkillendiren taraf oldu ama büyük ihtimalle bittiği zaman buradan alırım. Başka çare yok gibi görünüyor. Amazon'dan alsak hem 2 haftada gelecek hem de 2 katı para ödemek zorunda kalacağım.Forumda biraz gezin, duyarsınız zatenWraith E-Sports hem kendi ürünlerini üreten hem de yurtdışından ekipman tedarik eden bir ekipman mağazası. Güvenilirdir.
Yarı fiyatına satması beni işkillendiren taraf oldu ama büyük ihtimalle bittiği zaman buradan alırım. Başka çare yok gibi görünüyor. Amazon'dan alsak hem 2 haftada gelecek hem de 2 katı para ödemek zorunda kalacağım.
WraithEsports sitesindeki Krytox 205G0 klavye yağı orijinal mi?
Türkiye'de satılan orijinal bir krytox 205G05 Switch yağlayıcı arıyorum. Şu anda iki web sitesi üzerinde bulabildim fakat ikisi arasında ki fiyat farkı çok fazla. Amazon üzerinde 800 TL, wraithesports üzerinde ise 350 TL acaba orijinal midir bu ürün...
pwleredal
Yetkin
Kutusu orijinalden farklı, üzerindeki etiket de sökülmüş hocam. Büyük ihtimalle 3. parti kaliteli replikadır. Orijinal Krytox olacağını zannetmiyorum.WraithEsports sitesindeki Krytox 205G0 klavye yağı orijinal mi?
Türkiye'de satılan orijinal bir krytox 205G05 Switch yağlayıcı arıyorum. Şu anda iki web sitesi üzerinde bulabildim fakat ikisi arasında ki fiyat farkı çok fazla. Amazon üzerinde 800 TL, wraithesports üzerinde ise 350 TL acaba orijinal midir bu ürün...www.technopat.net
Wraith, kiloluk alıyor bu lubeyi, şişelere doldurup satıyor. Bizzat kendileriyle görüştüm bu konu hakkında sizin içinKutusu orijinalden farklı, üzerindeki etiket de sökülmüş hocam. Büyük ihtimalle 3. parti kaliteli replikadır. Orijinal Krytox olacağını zannetmiyorum.
Güvenilir bir firma.Elde hiç lube yok mu hocam? Bizim emektar Krytox bitiyor yavaştan, tekrar da 800 TL vermek istemiyorum yurt dışından.