Wraith influencerları olumsuz yorum kaldırıyor

Bir daha ürün alacağımı sanmam bu olaydan sonra. Batu gibi 2. sınıf bir oyun yazılımcısı yerine daha iyi kanallar var zaten onu değiştirmek kolay olacak.

Bağlantılı derken evet herkes Çin'e üretim yaptırıyor fakat kendi donanımları ve malzemeleri ile. Ben direkt çinlilerin kendi üretimlerinden bahsediyorum.
Onu anladım. Bazı aşırı kaliteli Çin'li markalar veya ister istemez Çin malı donanım kullanan ürünler oluyor.
O Çinli'lere dikkat etmeliyiz demiştim. JamesDonkey çöpken ATK piyasa standartlarında kaliteli. Son zamanlarda bazı Çinli markalar bu algıyı baya hızlı sarstı. Bazen ben bile yetişemiyorum.

Batu gibi 2. sınıf bir oyun yazılımcısı yerine daha iyi kanallar var zaten onu değiştirmek kolay olacak.
Bazı fikirlerini ve bakış açılarını beğeniyordum ancak işin içine marka ve sponsor girince sapıttığı için ciddi soğumaya başladım.

Bu videoyun bildim bileli samimi gelmiyor bana neyse ki hiç takip etmediğim için kaybım yok.

Abicim kitapta yazıyor kitapta bu Wraith sitesinden uzak durun uzak.

Sürü psikolojisiyle savunan kardeşcanlar da farkındalığa eriştiğinde bu firmayı savunan kalmayacak. Sen nasıl bir firmasınki senden 10 kişi alışveriş yapıyor ve 5'i pişman oluyor... Her gördüğüm Wraith konusuna olumsuz mesaj yazacağım. İnşallah bir kişiyi bile etkiler ve doğru yolu bulmasına sebep oluruz.

Firmanın yaptığı çok basit. Oradan buradan getirttiği ucuz ürünleri burada millete sponsor edip insan çekmeye çalışıyor. Sattığı ürünlerin çoğu kendi ürünü değil bile araya serpiştiriyor bir iki ürün ya tutarsa diye. Ülkemizin güzel insanları da ekonomiyle başa çıkamadığı için haliyle ucuz ürünlere yöneliyor. Piyasadaki yaptığı sponsorluk sayesinde şu ürünleri görmemek duymamak imkansız. Zaten kötü yorumları siliyorlar, insanlarda sanıyor ki ürün mükemmel. Şu bir gerçek ki hiçbir ürün kusursuz olamaz. İstediğiniz kadar kusursuz yapın illaki bir kişi kötü yorum yapar. Bu ürünün kalitesinden ürünün satıldığı kitleye kadar fark eden bir şeydir. Bugüne kadar bir tane kötü yorum göremedim kendi web sitelerinde. W75 klavye aldım kendilerinden klavye 1 senesini doldurmadan takılmaya başladı. Destek ekibine yazdım üzerinden en az 2 bilemediniz 3 hafta geçti geri dönüş yapan bir kişi bile yok. Kendi ürününde böyle destek sunan bir firma Çin'den getirdiği hiç bir üründe size destek olmaz. Mouse pad aldım 1700TL civarına, poron mouse pad sözde masaya yapışması lazım fakat yapışmıyor. Mouse almıştım elime geçen ilk parada Superlight 2 ile değiştirdim iyi ki de değiştirmişim. Sıra klavye de ancak başka önceliklerim olduğundan bekliyorum halen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…