Wraith W60 vs Howl 75

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan planopilaris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 92
  • Etiketler Etiketler
    wraith
Bütçe
3.000 TL

planopilaris

Gelişen
İkisinden birini almayı düşünüyorum. Daha iyisi yok derseniz, ayrıca membran klavyeden geçeceğim. Manyetiğe alışamam diye de korkuyorum. 3K'den fazla vermeyi düşünmüyorum; kesinlikle al dediğiniz olmazsa.

Son düzenleyen: Moderatör:

VGN Neon 75 Pro ve Gameraider 1K he klavyesine bakabilirsiniz. Onun harici başlığa yazdığınız iki klavyeyi de önermiyorum.

Mekanik tercih etmek isterseniz başka klavyeler önerebilirim, bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Ajazz Alux 60'ı öneririm. Alalı 1 hafta kadar oldu. Kalitesi çok iyi. Bu fiyatta 3038 alüminyum plaka var bir de. Tek sorun ayarlar kısmı biraz karışık, ben GPT ile hallettim.

Ayrıca manyetik klavyeler mekaniklerden daha iyi, emin olun. İki üst model bir adet düşük segment mekanik klavye kullandım. Manyetiklerin yanına yaklaşamazlar. Çok hoş, tatlı bir basış hissiyatı var.

W60 alırdım.

Eğer bütçe yetiyorsa kesinlikle Leobog Hi75C Pro al, bu bütçelerdeki en iyi klavye. Alux60 da W60'dan kesinlikle iyi.

Wraith W60 kullanıyorum, memnunum yani fiyatına göre iyi. Web yazılımında da gelişmiş birçok seçenekler var. Öneririm.

Bir sürü öneri gelmiş hangisi daha sorunsuz anlayamadım eklemeyi unutmuşum ama beyaz olmalı aynı zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…