Indirime girdiginde alinabilir, simdiki fiyatiyla tartisilir. Mesela ben 3.200 liradan aldigim icin bana fiyat performans kaliyor. Yaklasik 4 ay oldu, daha bir sorun yasamadim. Ne ses ne de Switch konusunda. Ben memnunum tavsiye de ederim. Tek sevmedigim yanı Shine key caps yok, bu da geceleri zulum yasattiriyor.
W60 W75 bilmiyorum pek içe sinecek klavyeler değil W60 zaten kronik kasası gıcırdama sorunu var hala yeni kasaya geçmediler W75'te ise MOBA tarzı oyunlarda kombo atarken bazen klavye sizin müdahale olmadan basıyormuş arkadaş kullanıyor W75'i ben şahsen Razer yeni klavyelerini bekliyorum 2026 da duyurulacakmış manyetik Switch güzel bir şey yapacakları garanti.
Manyetik arıyorsan alınabilir. W60 için kasa gıcırtısı sadece kasayı havaya kaldırıp sağdan sola sıkarsan mevcut. Bundan fazlası varsa garantiye gönder yardımcı oluyorlar zaten. W75'için tuş basma sorunu dediğin yanlış ayarlamadan kaynaklı olabilir arkadaşlarına manyetik aldıkları için tüm klavye tuşlarını 0.1mm'ye kadar düşürmemelerini söyle eğer hala doğru ayar ile hatalı basma yapıyorsa klavye bunun videosunu çek adamlara gönder 0 klavye ile değişimini yapsınlar.
Bu arada switchleri kötü diyen arkadaş emin ol W60 ve W75'deki Wraith'in kendi markalı switchleri Gateron ve Kalih markasının giriş seviyesinden daha iyi switchler. Bu adamlar aynı klavyenin önceki sürümünde Gateron kullanıyordu. Daha iyi olmasa kendi switchlerine geçmezlerdi zaten.
Kulaktan doğma bilgiler ile kötü deyince insanın gülesi geliyor arkadaşlar. Herkes başka konuda birinin söylediğini kopyala yapıştır öbür konuya taşıyor. Bunu yapmayalım keza bu tarz şeyleri araştırmadan söyleyenler alttaki gibi arkadaşlar da olabilir. Özellikle bu konuda bilgi istiyorsan ürünleri kullanan arkadaşlardan destek al.