Scyrox Xpunk'ta kullanılan switch, W75'te kullanılan switchten çok daha iyi, ayrıca malzeme kalitesi olarakta daha iyi.Manyetik arıyorsan alınabilir. W60 için kasa gıcırtısı sadece kasayı havaya kaldırıp sağdan sola sıkarsan mevcut. Bundan fazlası varsa garantiye gönder yardımcı oluyorlar zaten. W75'için tuş basma sorunu dediğin yanlış ayarlamadan kaynaklı olabilir arkadaşlarına manyetik aldıkları için tüm klavye tuşlarını 0.1mm'ye kadar düşürmemelerini söyle eğer hala doğru ayar ile hatalı basma yapıyorsa klavye bunun videosunu çek adamlara gönder 0 klavye ile değişimini yapsınlar.
Bu arada switchleri kötü diyen arkadaş emin ol W60 ve W75'deki Wraith'in kendi markalı switchleri Gateron ve Kalih markasının giriş seviyesinden daha iyi switchler. Bu adamlar aynı klavyenin önceki sürümünde Gateron kullanıyordu. Daha iyi olmasa kendi switchlerine geçmezlerdi zaten.
Kulaktan doğma bilgiler ile kötü deyince insanın gülesi geliyor arkadaşlar. Herkes başka konuda birinin söylediğini kopyala yapıştır öbür konuya taşıyor. Bunu yapmayalım keza bu tarz şeyleri araştırmadan söyleyenler alttaki gibi arkadaşlar da olabilir. Özellikle bu konuda bilgi istiyorsan ürünleri kullanan arkadaşlardan destek al.
Eki Görüntüle 213635
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 2
Bu arada switchleri kötü diyen arkadaş emin ol W60 ve W75'teki Wraith'in kendi markalı switchleri Gateron ve Kalih markasının giriş seviyesinden daha iyi Switch'ler. Bu adamlar aynı klavyenin önceki sürümünde Gateron kullanıyordu. Daha iyi olmasa kendi switchlerine geçmezlerdi zaten.
Kulaktan doğma bilgiler ile kötü deyince insanın gülesi geliyor arkadaşlar. Herkes başka konuda birinin söylediğini kopyala yapıştır öbür konuya taşıyor. Bunu yapmayalım keza bu tarz şeyleri araştırmadan söyleyenler alttaki gibi arkadaşlar da olabilir. Özellikle bu konuda bilgi istiyorsan ürünleri kullanan arkadaşlardan destek al.
Eki Görüntüle 213635
Kulaktan doğma? W60 eski kullanıcısıyım ve W75 modelini az da olsa 2 gün deneyimleme şansım oldu. Malzeme kalitesi rahatsız edici. Giriş seviye Kalih veya Gateron Switch'ler iyi ya da kötü olsun umurumda değil ki kötü olduğunu biliyorum ve burada size hak veriyorum. Wraith'in kendi kullandığı switchlerde iyi değil. Kendi deneyimim. W75 alacağıma JET75 alırdım manyetik zorunlu ise. Scanrate ve PCB olarak da MCHOSE'tan geride. Kasasıda bir garip yerinde durmuyor
Spartan 1
Başarılı
W60'ın kitsune sürümü ön siparişten beri elimde evet kasa olarak çok kaliteli değil ve en iyi performansa sahip klavyesi değil bütçede ama diğer modellere baktığında ses + hissiyat bakımından o bütçenin en iyisi. Kaliteden kastın tam olarak ne bilmiyorum ama mesela W60'ın sadece kasayı elime alıp bastırdığımda oluşan gıcırtı benim önemsediğim bir konu değil çünkü bu gıcırtı kasayı o amaçla zorlamadıkça olmuyor. W75 Kısmına gelirsek de Wraith kendi ürünlerinde zaten hiçbir zaman en iyi performans veya en iyi kalite diye gitmiyor. En iyi kullanıcı deneyimi diye gidiyor. Ortalama üstü kalite ve performans + en iyi kullanıcı deneyimi sağlamaya çalışıyorlar.
Eğer sen 2015'ten kalma mekanik klavye hissiyatlı bi ürün istiyosan 2000-3000 bandında git Mchose veya Akko'nun 60 boyutlu manyetiklerine bak. Jet75'de aşırı farklı değil ki. Ucuz hotswap bir klavyeye ortalama kalite bir switch takmışsın hissiyatından öteye gidemiyor ürün. Tabi kasa kalitesi ve performansı vs daha iyi olabilir ama elime alıp kullanırken bana o kullanım zevkini vermiyorsa kasa isterse en uçuk şeyden yapılsın önemi kalmıyor.
5500TL'ye klavye yapıyorsun. Rakibin 4500TL. Üstüne 5500TL olmana rağmen rakibinden daha ufak boyuta sahipsin bu da ekstra boyuta harcaman gereken kaynak miktarını azaltıyor. Normal değil mi sence ?
Bu güzel bir alternatif olabilir. Daha yeni gördüm araştırdım kötü durmuyor.
Eğer sen 2015'ten kalma mekanik klavye hissiyatlı bi ürün istiyosan 2000-3000 bandında git Mchose veya Akko'nun 60 boyutlu manyetiklerine bak. Jet75'de aşırı farklı değil ki. Ucuz hotswap bir klavyeye ortalama kalite bir switch takmışsın hissiyatından öteye gidemiyor ürün. Tabi kasa kalitesi ve performansı vs daha iyi olabilir ama elime alıp kullanırken bana o kullanım zevkini vermiyorsa kasa isterse en uçuk şeyden yapılsın önemi kalmıyor.
Abi scyrox xpunk hem 63 boyut hem de 5500TL farkındamısın bilmiyorum. Hem fiyat hem boyut farkı var.Scyrox Xpunk'ta kullanılan switch, W75'te kullanılan switchten çok daha iyi, ayrıca malzeme kalitesi olarakta daha iyi.
5500TL'ye klavye yapıyorsun. Rakibin 4500TL. Üstüne 5500TL olmana rağmen rakibinden daha ufak boyuta sahipsin bu da ekstra boyuta harcaman gereken kaynak miktarını azaltıyor. Normal değil mi sence ?
Son düzenleme:
75 tercihimdir. Kaliteli uzun dayancak bir öneri var mıdır?Boyut tercihiniz nedir? %65 okeyse direkt Scyrox Xpunk çekin.
Hiçbir albenisi yok.![]()
Spartan 1
Başarılı
Hazır indirimdeyken Yunzii RT80 tercih edebilirsin alternatif olarak.75 tercihimdir. Kaliteli uzun dayancak bir öneri var mıdır?
W60'ın kitsune sürümü ön siparişten beri elimde evet kasa olarak çok kaliteli değil ve en iyi performansa sahip klavyesi değil bütçede ama diğer modellere baktığında ses + hissiyat bakımından o bütçenin en iyisi. Kaliteden kastın tam olarak ne bilmiyorum ama mesela W60'ın sadece kasayı elime alıp bastırdığımda oluşan gıcırtı benim önemsediğim bir konu değil çünkü bu gıcırtı kasayı o amaçla zorlamadıkça olmuyor. W75 Kısmına gelirsek de Wraith kendi ürünlerinde zaten hiçbir zaman en iyi performans veya en iyi kalite diye gitmiyor. En iyi kullanıcı deneyimi diye gidiyor. Ortalama üstü kalite ve performans + en iyi kullanıcı deneyimi sağlamaya çalışıyorlar.
Abi scyrox xpunk hem 63 boyut hem de 5500TL farkındamısın bilmiyorum. Hem fiyat hem boyut farkı var.
Nerde 5300?
Boyut tamamen kişisel.
Bu nasıldır?Hazır indirimdeyken Yunzii RT80 tercih edebilirsin alternatif olarak.
Syntax 54
Üstün
Rakibin 4500TL. Üstüne 5.500 TL olmana rağmen rakibinden daha ufak boyuta sahipsin bu da ekstra boyuta harcaman gereken kaynak miktarını azaltıyor. Normal değil mi sence?
Scyrox 4300TL. Ve boyut tamamen kişisel tercih. Ayrıca Scyrox switch olarak iyi olmasına rağmen ses ve boyut olarak W75 iyi diyorsunuz. Yani hocam pek mantıklı bir karşılaştırma değil gibi. Bunun dışında sanırım Scyrox klavyede SOCD yok.
Spartan 1
Başarılı
Ben Wraith ve gaming. GenTR üzerinde gördüğüm fiyatı söyledim ama fark etmez biri 65 diğeri 75 boyut. Boyut kişiseldir ama 75 boyutlu ürünlerin 60 boyutlu ürünlere göre pahalı olduğuda bariz bir şey.
Dostum ses ve boyut olarak W75 iyi demiyorum. Arkadaş 75 Boyut tercih ediyor. 75 boyut isteyene scyrox bir opsiyon değil. Scyrox ile aynı özelliklere sahip birebir 75 boyut bir manyetik getir ozaman değerlendirelim.Scyrox 4300TL. Ve boyut tamamen kişisel tercih. Ayrıca Scyrox switch olarak iyi olmasına rağmen ses ve boyut olarak W75 iyi diyorsunuz. Yani hocam pek mantıklı bir karşılaştırma değil gibi. Bunun dışında sanırım Scyrox klavyede SOCD yok.
Senin attığın mekanik bir klavye manyetik zorunlu değilse önerileri değiştirebiliriz.