Ademsh

Çalışkan
Merhaba. Yaklaşık 100-150 saatimi verdiğim bu oyun beni illalah ettirdi. Neyse ki 20TL gibi bir para vermiştim.

Her neyse oyundaki bulduğum sorunlar benim garibime gitti. Acaba benden mi kaynaklı oyundan mı kaynaklı bunu öğrenmek istiyorum. Oyunun sorunları ile başlamak gerekirsek
  • Hesabınız buluta kaydedilmiyor. Eğer oyunu silip kurarsanız sıfırlanıyor hesabınız.
  • Optimizasyon sorunları, virajlara girince ve farklı maplerde V-Sync sorunu.
  • Direksiyon seti ile uyumsuzluk: G29 direksiyon seti kullanıyorum ve bazen ayarlar kendi kendine değişiyor.
  • Leagues'de skor/zaman saymama sorunu (ne kadar tekrar oynasamda "30'00'000"da kalıyor)
Belki benim kötü oynayışımdan kaynaklıdır diyeceğim lakin Leagues'de best timelarım ilk 5'e girecek sekilde çıkarıyorum. Bu oyunu oynayıp da benimle aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yaklaşık 100-150 saatimi verdiğim bu oyun beni illalah ettirdi. Neyse ki 20TL gibi bir para vermiştim.

Her neyse oyundaki bulduğum sorunlar benim garibime gitti. Acaba benden mi kaynaklı oyundan mı kaynaklı bunu öğrenmek istiyorum. Oyunun sorunları ile başlamak gerekirsek
  • Hesabınız buluta kaydedilmiyor. Eğer oyunu silip kurarsanız sıfırlanıyor hesabınız.
  • Optimizasyon sorunları, virajlara girince ve farklı maplerde V-Sync sorunu.
  • Direksiyon seti ile uyumsuzluk: G29 direksiyon seti kullanıyorum ve bazen ayarlar kendi kendine değişiyor.
  • Leagues'de skor/zaman saymama sorunu (ne kadar tekrar oynasamda "30'00'000"da kalıyor)
Belki benim kötü oynayışımdan kaynaklıdır diyeceğim lakin Leagues'de best timelarım ilk 5'e girecek sekilde çıkarıyorum. Bu oyunu oynayıp da benimle aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim.
- Hesabın Bulutu Kaydetmeme Sorunu:
1. Oyunu güncellediğinden emin ol.
2. Bulut kaydetme ayarlarını kontrol et; oyunun ayarlarında "buluta kaydet" veya "cloud saving" seçeneğinin aktif olduğundan emin ol.
3. İnternet bağlantını kontrol et; zayıf bir bağlantı kaydın yedeklenmesini etkileyebilir.
4. Oyunu yeniden başlatarak hesabını kontrol et; bazen oyunun yeniden başlatılması çözüm olabilir.

- Optimizasyon ve V-Sync Sorunları:
1. Grafik ayarlarını düşür; bazen yüksek grafik ayarları performansı etkileyebilir.
2. V-Sync seçeneğini oyun içinde etkinleştir veya devre dışı bırak; bu durumu etkileyebilir.
3. Ekran kartının sürücülerini güncelle; güncel sürücüler oyun optimizasyonunda önemli rol oynayabilir.

- Direksiyon Seti ile Uyumsuzluk:
1. Direksiyon setinin yazılımını güncelle; G29 için son güncellemeleri kontrol et.
2. Oyunun içinde direksiyon ayarlarını tekrar kontrol et; zamanla değişip değişmediğini görmek için ayarları sıfırla veya varsayılan ayarları yükle.
3. Diğer USB aygıtlarını devre dışı bırak; bazen başka aygıtlar etkileşimde bulunabilir.

- Leagues'de Skor/Zaman Saymama Sorunu:
1. Oyunun güncel olduğundan eminsin; güncellemeleri kontrol et.
2. Oyun sunucularında bir sorun olup olmadığını kontrol et; geliştiricilerin sosyal medya hesaplarından veya forumlardan bilgi alabilirsin.
3. Skorun sistemde nasıl kaydedildiğini incele; bazen oyunda belirli koşullar sağlanmadığında skor sayılmayabilir.

Bu adımları deneyerek sorunlarını çözmeyi deneyebilirsin. Eğer bu adımlar herhangi bir çözüm sağlamazsa, resmi destek kanallarına başvurman faydalı olacaktır.