- Makaleler
- 1
Merhaba. Herhangi bir kişiye mesaj göndermek istediğimde ücret talep ediyor. Basic aboneliğine yükselirsem sorun çözülür mü?
Merhaba. Herhangi bir kişiye mesaj göndermek istediğimde ücret talep ediyor. Basic aboneliğine yükselirsem sorun çözülür mü?
Hayır hocam. Mesela premium olan insanlara yazabilmiyorum.
Hayır hocam. Mesela premium olan insanlara yazabilmiyorum.
SMS'den kastınız nedir?
Onu bilmiyorum hocam ama normal mesela mesaj yazmak istiyorsun ya arkadaşlık isteği atıp Ben ondan bahsediyorum. SMS sistemi nedir onu anlayamadım. Mesela birine yazmak istiyorum. Hesabını doğrulamalısın yazıyor.
2555 e sms atınca twitter hesabına atmış oluyorsun.Onu bilmiyorum hocam ama normal mesela mesaj yazmak istiyorsun ya arkadaşlık isteği atıp Ben ondan bahsediyorum. SMS sistemi nedir onu anlayamadım. Mesela birine yazmak istiyorum. Hesabını doğrulamalısın yazıyor.
Hocam ya Siz anlamıyorsunuz ya da Ben. Ben diyorum ki, hiç bir kullanıcıya normal messenger gibi girip yazamıyorum. Premium üyelik istiyor. Yani nasıl Facebookda, Instagramda ya da farklı ağlarlar mesaj yazıyorsak ondan bahsediyorum. Herhangi bir adamın profiline girip bir şey sormak istiyorum diyelim özel mesaj yazamıyorum. Ayrıca Azerbaycanda 2555 dediğin muhabbet var mı bilemem. Neden bahsettiğinizi de anlamadım ama Ben farklı şey diyorum.2555 e sms atınca twitter hesabına atmış oluyorsun.