X-input desteki gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YunaUK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 182
  • Etiketler Etiketler
    gamepad

Flydigi Vader 4 Pro öneririm. Kesinlikle muazzam bir koldur kendileri.

Listedeki 1, 2, 3 ve 4. kollardan da kesinlikle uzak durun derim. Özellikle Elite Series 2 çok hızlı stick drift geliştirmesiyle meşhur bir kol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech F310, bütçen varsa 1000+ Logitech F710 kablosuz ve titreşimli versiyonu.

F710 almayı düşünüyorum ama onun dışında Xbox 9.nesil gamepad ya da Elite series 2 Core da alabilirim. F710 en başta görüntü olarak pek hoş gelmiyor açıkçası.

F310 asla alınmaz. Ben 2 kere F310 aldım ikisinde de RB-LB tuşları içe gömdü. Çakma DualShock aldım mis gibi. Titreşimi de var. Tuşları içe de gömmüyor.

9 yıl F310 kulandım hiçbir problem yaşamadım, cakma DualShock'lar 1 hafta geçmeden bozuluyorlar.

Bu üründe X-input desteği var mı? Attığınız sitede detaylı bilgi bulamadım.

Flydigi vader 4 Pro öneririm. Kesinlikle muazzam bir koldur kendileri.

Listedeki 1 2 3 ve 4. kollardan da kesinlikle uzak durun derim. Özellikle Elite series 2 çok hızlı stick drift geliştirmesiyle meşhur bir kol.

Flydigi vader 4 Pro dışında daha bilindik bir model arıyorum sonradan garantide ve ürün kalitesinde sorun yaşamak istemiyorum.

Flydigi vader 4 Pro dışında daha bilindik bir model arıyorum sonradan garantide ve ürün kalitesinde sorun yaşamak istemiyorum.

Ülkemizde ürün garantisi Connect tarafından sağlandığı için pek olmasa bile kol dünyada en iyi 5 kol arasında gösterilebilecek bir kol. Özellikle yabancı YouTuber'lardan inceleme izlemenizi tavsiye ederim.

Bu üründe X-input desteği var mı? Attığınız sitede detaylı bilgi bulamadım.

Kendim kullanıyorum bu kolu da evet Xinput desteği var. PC'de sorunsuz hiçbir uyum problemi olmadan kullanılıyor. Aynısı Flydigi için de geçerli.

Xbox 9. nesil, Elite series2, Elite series 2 Core gibi kollar bence radarınızın dışında olmalı.

Tabii ki X-Input desteği var attığım modelin.

F310 asla alınmaz. Ben 2 kere F310 aldım ikisinde de RB-LB tuşları içe gömdü. Çakma Dualshock aldım mis gibi. Titreşimi de var. Tuşları içe de gömmüyor.
Sizin tercihiniz. Ben kendi kullandıklarımı önerdim 6 yıl önce F310, 2 yıl önce F710 aldım hala kullanılıyor. Bence biraz şans işi, direkt alınmaz demeniz beni kırdı açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…