Darneluin Uzman Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 176 Makaleler 2 Beğeniler 282 Yer UK 8 Mayıs 2024 #1 Sadece premium üyelere sunulan yapay zeka ünlü Elon Musk’ın platformunda erişime açıldı, diğer yapay zekalardan ayırıcı bir özelliği var mı? Sonuç olarak teknoloji ve uzay bilimine hakim bir şahsın ve firmanın ürünü. Grok kullanıcıları deneyimlerini bizimle paylaşabilir.
Sadece premium üyelere sunulan yapay zeka ünlü Elon Musk’ın platformunda erişime açıldı, diğer yapay zekalardan ayırıcı bir özelliği var mı? Sonuç olarak teknoloji ve uzay bilimine hakim bir şahsın ve firmanın ürünü. Grok kullanıcıları deneyimlerini bizimle paylaşabilir.
Ufuk Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 343 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 365 Yer Trokia 8 Mayıs 2024 #2 Elon amsa sürekli olarak Premium kullanıcılarına oynuyor. Diğer üyeler çoktan çöpe atıldı bile.
Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.793 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.763 Yer Bursa, Turkey 8 Mayıs 2024 #3 Premium olmadan kullanıma sunulsa daha iyi olurdu ve daha başarılı olacaklarını düşünüyorum.
Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 8 Mayıs 2024 #4 @Grok hayırlı olsun bakalım bu kullanıcı da @Vira @Nefs İlmi
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.752 Çözümler 20 Beğeniler 4.594 Yer Cupertino 8 Mayıs 2024 #5 Darneluin dedi: Sadece premium üyelere sunulan yapay zeka ünlü Elon Musk’ın platformunda erişime açıldı, diğer yapay zekalardan ayırıcı bir özelliği var mı? Sonuç olarak teknoloji ve uzay bilimine hakim bir şahsın ve firmanın ürünü. Grok kullanıcıları deneyimlerini bizimle paylaşabilir. Genişletmek için tıkla... Elon Musk’u baya enteresan buluyorum. Eminim ilginç ve özel bir şeyler yapmıştır.
Darneluin dedi: Sadece premium üyelere sunulan yapay zeka ünlü Elon Musk’ın platformunda erişime açıldı, diğer yapay zekalardan ayırıcı bir özelliği var mı? Sonuç olarak teknoloji ve uzay bilimine hakim bir şahsın ve firmanın ürünü. Grok kullanıcıları deneyimlerini bizimle paylaşabilir. Genişletmek için tıkla... Elon Musk’u baya enteresan buluyorum. Eminim ilginç ve özel bir şeyler yapmıştır.
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 8 Mayıs 2024 #6 Darth Maul dedi: @Grok hayırlı olsun bakalım bu kullanıcı da @Vira @Nefs İlmi Genişletmek için tıkla... Benim gönlüm her zaman Gemini'den yana. Cidden Google'ın Gemini'si çok başarılı. Grok ise Premium özelmiş. Az ötede oynasın.
Darth Maul dedi: @Grok hayırlı olsun bakalım bu kullanıcı da @Vira @Nefs İlmi Genişletmek için tıkla... Benim gönlüm her zaman Gemini'den yana. Cidden Google'ın Gemini'si çok başarılı. Grok ise Premium özelmiş. Az ötede oynasın.
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.752 Çözümler 20 Beğeniler 4.594 Yer Cupertino 8 Mayıs 2024 #7 Nefs İlmi dedi: Benim gönlüm her zaman Gemini'den yana. Cidden Google'ın Gemini'si çok başarılı. Grok ise Premium özelmiş. Az ötede oynasın. Genişletmek için tıkla... Bir ürün ücretsiz ise ürün sensindir.
Nefs İlmi dedi: Benim gönlüm her zaman Gemini'den yana. Cidden Google'ın Gemini'si çok başarılı. Grok ise Premium özelmiş. Az ötede oynasın. Genişletmek için tıkla... Bir ürün ücretsiz ise ürün sensindir.
Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 8 Mayıs 2024 #8 Darth Maul dedi: @Grok hayırlı olsun bakalım bu kullanıcı da @Vira @Nefs İlmi Genişletmek için tıkla... Deneyeceğiz bakalım. GPT 4 kadar olabileceğini zannetmiyorum ama.
Darth Maul dedi: @Grok hayırlı olsun bakalım bu kullanıcı da @Vira @Nefs İlmi Genişletmek için tıkla... Deneyeceğiz bakalım. GPT 4 kadar olabileceğini zannetmiyorum ama.