Çözüldü X "Şüpheli giriş engellendi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Galatasaray

Uzman

Bu sorun ne zaman düzelir? Yaklaşık 4 saattir böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam en az 1-2 saat bekleyin.
Dün bekledim 4 saat yaptım olmadı. Sonra geceden şimdiye kadar ellemedim deneyeceğim şimdi.

Maalesef sorun hala aynı. Şaka gibi ya

Tekrardan merhaba, ortalama 36 saat sonra X'in yardım sayfasından 2 adımlı doğrulama hatasını seçerek başvuruda bulundum ve hesaba erişim sağladım
Hayır VPN yok. Anladıma basınca giriş ekranına atıyor. Arkadaşımdan hesabıma baktım aktif bir sıkıntı gözükmüyor.

Hayır VPN yok. Anladıma basınca giriş ekranına atıyor. Arkadaşımdan hesabıma baktım aktif bir sıkıntı gözükmüyor.

DNS falan var mı? Veya DNS ile X'e giriş yapmaya çalıştıysan da olabilir, dediği gibi denemeyi bırakın ve 1-2 saat sonra tekrar deneyin.

Hocam en az 1-2 saat bekleyin.
Dün bekledim 4 saat yaptım olmadı. Sonra geceden şimdiye kadar ellemedim deneyeceğim şimdi.

Maalesef sorun hala aynı. Şaka gibi ya

Tekrardan merhaba, ortalama 36 saat sonra X'in yardım sayfasından 2 adımlı doğrulama hatasını seçerek başvuruda bulundum ve hesaba erişim sağladım

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…