Xbox 360 alınır mı?

nomad.aka

Uzman
Makaleler
1
Yer
Cedar Hill, Texas
İyi akşamlar elimde PS3 var ama artık sıkıldım satmakta istemiyorum sonra yine oynamak isterim diye. O yüzden Xbox 360 almak istiyorum. Ama kırmızı ışık hatası almamak için hangi modelleri almamalıyım, alırken cihaz kırık mı değil mi nasıl öğrenirim bunları bilen hocalarım varsa bilgilendirebilir mi? Ayrıca Xbox 360'lar PS3 gibi kırılabiliyor mu?
Teşekkürler.

Kırmızı ışık işi biraz şans işiydi sanırım, bizim e-Slim kasada çıkmıştı mesela. Şu an elimde Slim modeli var koleksiyon olarak saklıyorum ve bence hala alınabilir bir konsol ek olarak nasıl yaptığımızı hatırlamıyorum ama kırılıyor bendeki Slim şu an kırık ve HDD'ye AC Black Flag falan yüklüydü. Alacaksan bence kinect sensörüyle al çok hoş bir özellik, bence tam koleksiyonluk bir ürün. Kumanda şarjları içinde GP recyko öneririm çok rahat oluyor.

Alacağın cihazda auroa veya freestyle menü yüklüyse kırık olur. Ayrıca çip ile kırılıyor.

Pc yokken beni 1 hafta idare etti ve grafikleri rahatsız etmedi.

Fat kasa harici alabilirsin.

Uygunsa alınır, kırmızı ışık işi şans ama bu zamana kadar o cihazlarda çıkmadıysa sende zor. Alırken de mutlaka CD sürücüsü ve HDMI portlarına vs bak. Çalıştığından emin ol. Ayrıca kırıladabiliyor ama Xbox Store'un fiyatlar aşırı ucuz olduğundan para da versen sorun olmaz. Ama her oyun için değil tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…