PC'de Xbox hesabım var ama ileride Xbox alırım diye 29 Temmuz öncesi şu 2 oyunu hesabıma alacağım.

PC için olan Xbox hesabına bağlanabilir değil mi bu oyunlar? Sonuçta PC için kullanılan Xbox hesabı Xbox konsolunda da kullanılabiliyor(?)

Xbox 360'ın mağaza kısmı kapanıyor. Xbox.com üzerinden 29 Temmuz sonrasında da alabilirsin.

Bunun için bir kaynak var mı hocam? Böyle bir bilgiye rastlamadım çünkü.
Burada sorularla ilgili kısımlar var istersen bak.

Yani 29 Temmuz sonrası Xbox alırsam oyun indiremeyeceğim? Saçma.

Yani 29 Temmuz sonrası Xbox alırsam oyun indiremeyeceğim? Saçma.
İndirebilirsiniz.

Ben oyunları 29 Temmuz sonrası alamayacağımızı düşünüyordum, ama Xbox.com, Xbox One ya da Xbox Series konsolları üzerinden Xbox 360 oyunlarının satışları devam edecekmiş. Sadece Xbox 360 marketplace kapanıyor. Xbox 360 konsolu olan, konsol üzerinden mağazaya erişemeyecek, hepsi bu. Mevcut oyunlarınızı indirmeye devam edebileceksiniz.

İndirebilirsiniz.

Ben oyunları 29 Temmuz sonrası alamayacağımızı düşünüyordum, ama Xbox.com, Xbox One ya da Xbox series konsolları üzerinden Xbox 360 oyunlarının satışları devam edecekmiş. Sadece Xbox 360 marketplace kapanıyor. Xbox 360 konsolu olan, konsol üzerinden mağazaya erişemeyecek, hepsi bu. Mevcut oyunlarınızı indirmeye devam edebileceksiniz.

Bilgisayardan bir oyun alıp konsolda oynayabilir miyim? Oynanıyorsa hala iyi. Nostalji için oynanır bence.